Timișoreni în Slovenia la Campionatul European de înot masters

Pasionații de înot de la grupări timișorene continuă să-și măsoare forțele în arena internațională, periplul continuând la începutul acestei luni la Kranj, în Slovenia, unde în perioada 2-7 septembrie se desfășoară Campionatul European de Înot Masters. Constant foarte activi, cu mai multe prezențe anuale inclusiv peste hotare, sportivii amatori de pe malurile Begăi care urcă pe blocstarturile concursurilor de înot punctează de această dată participarea la competiția continentală de profil, rezervată categoriei masters.

 

Conform informațiilor din partea organizatorilor, la întreceri s-au reunit circa 8.000 de înotători seniori de pe întregul continent, Timișoara fiind reprezentata în localitatea țării alpine de înotători de la Clubul de Înot Masters, și anume Lisețchi Mihai, Tarta Eleonora și Talanga Ildiko, respectiv de la Clubul Sportiv Municipal Timișoara, prin Kuhn Alexandru.

De fapt și primul care a intrat în concurs, seniorul de la CSM luând startul în cadrul categoriei de vârstă 65-69 de ani în a doua zi a programului competiției, luni 3 septembrie, când Kuhn Alexandru s-a clasat pe locul 20 la proba de 50 de metri bras. Iar ceilalți sportivi timișoreni își așteaptă startul în întrecerile de la Kranj.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 7 = zero

 


Ultimele articole din categoria Înot: