VIDEOx3. „Pervers”, spun părinţii înotătoarelor, ca un bărbat de 50 de ani devenit „femeie” să concureze în aceeaşi probă cu fete de 13-14 ani

În ce hal al depravării a decăzut vestul secularizat, ostatic „idiot util” ocultei satanice mondiale ce-a ticluit în amănunţime şi din toate punctele de vedere ingineria socială a forţării maselor spre transumanism, încât şi-a sacrificat inclusiv sportul – cel feminin fiind ca mort, de dragul curcubeului alterând într-un spectru larg naturaleţea traiului firesc pe pământ. Încă un exemplu loveşte din „laboratorul” de implementare Canada, iar ignoranta placă „nouă nu ni se poate întâmpla” ţine de beţia cu apă rece, căci România a fost şi este importatoare cu zel a tuturor anormalităţilor de peste hotare, captivă fiind axei răului.

Site-ul True North semnalează aici sub titlul „Părinţi alarmaţi de prezenţa în concursul fetelor a unui înotător transexual în vârstă de 50 de ani”, că oficiali ai unei competiţii de nataţie din zona Toronto au blamat reglementările Swimming Canada pentru prezenţa în concursul cu fete în vârstă de până şi doar 13 ani a unui bărbat de 50 de ani.

Astfel, True North – tnc.news, consemnează că, în cadrul clasicului concurs autumnal din weekend de la Richmond Hill Aquatic Centre, participarea bărbatului în vârstă de 50 de ani devenit „femeie”, pe nume Melody Wiseheart, a stârnit întrebările părinţilor înotătoarelor.

Precum anunţa iniţial Rebel News, părinţii au spus că a fost “pervers” ca Wiseheart, la naştere de sex masculin dar trăind drept femeie, a concurat împotriva unor fete de 13-14 ani. Wiseheart, profesor la York University în departamentul de psihologie, n-a răspuns solicitării din partea True North pentru a oferi o declaraţie.

“Participarea sa s-a bazat pe înscrierile efectuate de Swimming Canada”, i-a explicat un oficial al întrecerilor lui David Menzies de la Rebel News. “În majoritatea competiţiilor, o persoană poate concura în baza genului pe care îl declară, ceea ce cred că s-a adoptat în 2019”, a semnalat din partea Swimming Canada purtătorul de cuvânt Nathan White, pentru True North.

Abordarea sub forma autoidentificării este considerată a fi „destul de problematică” de către Linda Blade, ex-preşedintă a Athletics Alberta şi autoare a cărţii Unsporting: “E tulburător. E vorba despre un bărbat intrând într-un concurs al fetelor, ceea ce e absolut lipsit de etică. Ori dacă orice bărbat poate apărea să bifeze o căsuţă şi să zică ‘O, nu, azi sunt fată’, asta-i pur şi simplu greşit.”

Un interviu VIDEO in extenso cu Blade şi co-autoarea Kay este accesibil ceva mai jos (VIDEO 2).

Cât despre discrepanţa legată de vârstele celor care au concurat în respectiva probă, White  s-a referit la o “categorie Open”, aşadar fără limită de vârstă, stipularea în cazul acelor întreceri fiind „13 ani şi mai mari”, respectiv „15 şi mai mari”. Dar în ceea ce priveşte participarea cuiva de 50 de ani, White a admis că “în mod cert pare a fi o anomalie.”

În vreme ce majoritatea probelor era pe categorii diferite de vârstă, absolut toate erau divizate pentru băieţi respectiv fete, Wiseheart fiind unicul concurent cu o vârstă mai ridicată decât 17 ani.

Dar asemenea controverse au mai tulburat apele lumii nataţiei, Lia Thomas, în trecut pe o poziţie de pluton în înotul masculin, ţâşnind la suprafaţă odată ce s-a identificat şi a concurat drept femeie, aspect valabil şi-n atletism cu Soren Stark-Chessa şi Aspen Hoffman .

Blade spunând că organizaţiile sportive trebuie să ia atitudine: “Trebuie să aibă coloană şi să spună nu, în ideea de a se concura în sport pe baza sexului biologic…” 

VIDEO 1.

 

Iar după cum semnalează în continuare True North, Blade a adăugat că în vreme ce intimitatea constituie un aspect de luat în seamă în discipline precum înotul, atunci când vine vorba despre utilizarea vestiarelor, în schimb sporturile de contact care acceptă aceeaşi flexibilitate în ceea ce priveşte identitatea de gen, pot periclita integritatea fizică a femeilor concurând împotriva unor bărbaţi biologici: “E periculos pentru fete şi femei”. 

Sports Canada constituie principala sursă de finanţare a majorităţii organizaţiilor sportive la nivel naţional, după cum a explicat tot Blade, remarcând că atunci când Sports Canada a fost solicitată să-şi expună punctul de vedere despre auto-identificarea identităţii de gen în arena sportivă, a tins la a lăsa aspectul la latitudinea fiecărei ramuri în parte. 

“Sportul feminin trebuie segregat de cel masculin, iar asta nu-i prea greu”, a mai spus Blade., apreciind că o comasare a acestora va genera în timp tot mai multe probleme, ducând chiar la distrugerea sportului feminin, în cazul continuării pe această linie: “Trebuie pus punct aşteptării ca altcineva să vină şi să spună că asta-i greşit. Toţi cei implicaţi, la nivel local, provincial şi naţional – în domeniul sportului, toţi trebuie să devenim mai puternici şi să spunem nu discriminării sexuale”. 

Iată şi interviul realizat de Andrew Lawton despre „sfârşitul sportului feminin” cu Linda Blade şi Barbara Kay, autoare ale cărţii „NESPORTIV – Cum activismul trans şi negarea ştiinţei DISTRUG SPORTUL”. VIDEO 2.

Mai jos, şi „Ideologia de gen e o ameninţare la adresa femeilor”, cu Mia Ashton – VIDEO 3. (foto pagina I: tnc.news)

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil, Sport sabotat și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Înot: