ACS Judo Phoenix Timișoara organizează în premieră European Champion Club Cup U15, în prezența campioanei olimpice Alina Dumitru

Sala Polivalentă din Moșnița Nouă va găzdui un eveniment sportiv organizat în premieră de ACS Judo Phoenix Timișoara, împreună cu Primăria și Consiliul Local Moșnița Nouă. Iar la European Champion Club Cup U15 va asista și campioana olimpică Alina Dumitru, alături de vicecampionul olimpic Miklós Ungvári din Ungaria.

În perioada 8-10 noiembrie 2019, la European Champion Club Cup vor participa selecționate sub 15 ani din Germania (TSV Abensberg Judo), Serbia (Judo Klub Lokomotiva Vršac) și Ungaria (BM Kano Judo SE Békéscsaba), iar România va fi reprezentată de Team Phoenix, echipă alcătuită din campionii și medaliații de la competițiile naționale de judo din cadrul ACS Judo Phoenix Timișoara.

Echipa câștigătoare va fi răsplătită cu un premiu de 1.000 de euro, cei de pe locul secund cu 700 de euro, în timp ce clubul de pe locul 3 se va alege cu 400 de euro.

Parteneri ai evenimentului: Maracana România, Glissando, Glissando Garden, Imobiliare.ro, Printopia, Pediatric.ro, BKD Electric, Asociația Născut pentru Sport și HDV Studio.  

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Judo, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Judo: