ACTUALIZARE. Anton şi Mada (CS Water Performance Timişoara), locul 5 în seria semifinală de K2 / 500 metri a Mondialului de canoe sprint de la Duisburg

Bogdan Mada, "olimpicul" de 24 de ani din Urseni, un campion european de juniori, face pereche la Mondialul de canoe sprint din Germania cu Alin Anton, coleg de club pe Bega, la CS Water Performance Timişoara

După seriile din cursul dimineţii, timişorenii Alin Anton şi Bogdan Mada, de la CS Water Performance, s-au aliniat pentru România în semifinalele probei de kaiak dublu pe 500 metri, dar nu şi-au îmbunătăţit timpul, încheind tot pe locul 5 şi fiind astfel redirecţionaţi spre finala B a întrecerii din cadrul ediţiei cu numărul 40 a Campionatului Mondial de canoe sprint din Duisburg (Germania).

Anton şi Mada au încheiat în 1:35.796, după ce la mijlocul parcursului, cu un timp de 45.068 secunde, erau pe poziţia a patra. Vâslind pe culoarul 2, kaiakiştii timişoreni au fost depăşiti de aceeaşi pereche franceză Jouve – Beaumont, învingătoare în 1:31.216 şi urmată de Ungaria, Belarus şi Rusia. În aceeaşi serie semifinală, de la locul 6 în jos s-au mai clasat echipaje din Lituania, Ucraina şi Taipei.

În celelalte semifinale s-au impus ambarcaţiuni din Polonia respectiv Slovacia, cinci respectiv şase echipaje din seriile semifinale 1 şi 2 înregistrând timpi mai iuţi decât al românilor.

Alin Anton şi Bogdan Mada vor vâsli duminică în finala B a probei de kaiak dublu pe 500 de metri, pentru locurile 9-16.

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: