Alin Anton, de la CS Water Performance Timişoara, locul 4 în Cupa României la seniori, în kaiak, pe 1.000 metri

S-a inaugurat şi sezonul competiţional naţional în kaiak-canoe, cu o primă întrecere de dezmorţire, Cupa României pentru seniori, disputată joi şi vineri pe lacul Bascov-Budeasa de lângă Piteşti, unde şi grupările timişorene CS Water Performance şi CSŞ 1 precum şi Timişul Şag şi-au testat forţele prin câţiva reprezentanţi, în perspectiva apropiatelor concursuri.

Alin Anton

 

Pe o vreme nu foarte prielnică, 13 grade Celsius şi vânt 16 km/h de la N-NE, Steaua a dominat clar această întrecere ridicare de cortină, care a programat calificări din faza seriilor şi din semifinale, încheindu-se azi dimineaţă cu finalele, atât la kaiak cât şi la canoe, pe 200, 500 respectiv 1.000 de metri. Dinamo şi CS Olimpia, alte grupări bucureştene, au obţinut restul locurilor I în finalele A, concursul programând totodată şi finale B.

Timişorenii, care au participat recent la tradiţionalele lor întreceri locale, „Cupa Timişoara”, organizată de CSŞ1, precum şi „Memorialul Ştefan Heder”, ţinut de CS Nautic Banat, au testat şi ei apele la nivel naţional, dar într-o formulă restrânsă, mai ales în ceea ce-i priveşte pe juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar 1, care, dat fiind natura concursului, rezervat seniorilor, n-ar fi fost în apele lor.

Alin Anton, multiplul medaliat la nivel naţional şi internaţional de la CS Water Performance Timişoara, s-a clasat al patrulea în proba de kaiak pe 1.000 de metri, cu timpul de 3:42,95, înregistrat pe culoarul 5. Pe podium au urcat stelişti, în frunte cu Toni Ioneţiu, primul, în 3:36,42.

Anton s-a clasat al şaselea în finala pe 200 de metri la K1, cu 39,94, pe culoarul 8, primul fiind dinamovistul Mitrea.

Încă un loc 6 tot într-o finală A şi pentru Iuliana Paleu (CS Water Petrofmance Timişoara), în proba de kaiak pe 200 metri, încheind în 47,27, pe culoarul 3, cu dinamovista Ţăran prima.

 

 

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: