Alin Anton şi Bogdan Mada, de la CS Water Performance Timişoara, calificaţi în semifinala de kaiak dublu a celei de-a 40-a ediţii la Campionatul Mondial de Canoe Sprint din Germania

Alin Anton şi Bogdan Mada, sportivii de la CS Water Performance Timişoara, au înregistrat astăzi timpul de 1:32.505 în Seria 4 de calificare a probei de kaiak dublu din cadrul Campionatului Mondial de canoe sprint de la Duisburg, calificându-se de pe locul 5 în semifinalele din această după-amiază şi având drept ţintă accederea în finala de duminică după-amiază.

Juniorul la absolvire David Balaj, "olimpicul" Bogdan Mada şi decanul de vîrstă multiplu laureat Alin Anton, în plan apropiat, pe simulatoarele cu care antrenorul Octavian Ispas a dotat CS Water Performance Timişoara

 

Anton şi Mada, care erau cronometraţi la mijlocul parcursului de 500 metri de pe Wedau Regatta în 42.85 secunde, vâslind pe culoarul 5, au încheiat cursa pe locul 5, după francezii Joune şi Beaumont dar şi după echipaje de dublu din Cehia, Argentina şi Cuba, devansându-i în schimb pe cei din Venezuela şi Japonia.

Bogdan Mada este printre foarte puţinii reprezentanţi ai sportului timişean la Jocurile Olimpice de vară Londra 2012, atât Mada cât şi Anton având distincţii pentru România la nivel internaţional.

Anton şi Mada sunt antrenaţi la CS Water Performance de Octavian Ispas, conducător al clubului, revenit pe apele Begăi după anii de activitate la cârma lotului olimpic de kaiak-canoe al Japoniei.

Mondialul de la Duisburg, al 40-lea din istoria disciplinei, disputat de miercuri până duminică, reuneşte 1.500 de sportivi din 79 de ţări, disputând 250 de întreceri în 33 de probe.

Mai amplu despre activitatea sportivilor timişoreni din kaiak-canoe la CS Water Performance, din arhiva noastră:

http://sporttim.ro/kaiak-canoe/octavian-ispas

http://sporttim.ro/timisene/kaiak-canoe

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 6

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: