Andrei Roşioru triumfă la canoe juniori 1 pentru Nautic Banat la „Naţionalul” de primăvară, timişorenii mai obţin 6 locuri I cu juniorii 2 şi cadeţii la kaiac şi canoe, în simplu şi dublu

CS Nautic Banat Timişoara a participat cu succes zilele trecute pe apele lacului argeşean Bascov la „Campionatul Naţional de primăvară” sub egida Federaţiei Române de Kaiac-canoe, triumfând atât la juniori I lângă Piteşti, prin Andrei Roşioru, care s-a impus la canoe în proba de simplu pe 200 de metri, cât şi cu cadeţii şi juniorii 2, câştigători ai altor 6 concursuri.

Notabilă captură pe apele din Regat a celor de la Nautic Banat, cu câte un loc pe fiecare treaptă a podiumului la juniori 1, prin Andrei Roşioru, respectiv cu 6 clasări pe prima poziţie, 4 pe locul secund şi trei pe treapta a treia în cadrul categoriilor juniorilor 2 şi cadeţi la „Campionatul Naţional de primăvară” al FRKC.

Roşioru a mai urcat pe podium între juniorii 1 la canoe şi în probele desfăşurate pe distanţa de 1.000 de metri şi 4.000m, al doilea respectiv al treilea, iar şi mai multe medalii au fost cucerite de cadeţii şi juniorii 2 de pe Bega. 

Astfel, Cristian Costaş a câştigat în canoe nu mai puţin de 3 probe ale cadeţilor, una la simplu şi două în ambarcaţiuni de dublu, şase fiind victoriile celor de la CS Nautic Banat la „Naţionalele de Primăvară”.

Câştigători al locului 1 la canoe între cadeţii de 13-14 ani pe 1.000 de metri, prin Cristian Costaş, primul şi la dublu cu Daniel Pintea pe 500 respectiv 2.000 de metri, iar Teodor Răilean triumfând şi el la cadeţi în canoe pe 500 de metri, aidoma Arinei Roşioru în kaiacul junioarelor 2 pe 200 de metri dar şi dublului cadeţilor U12 pe 1.000 de metri, Dejan Cazaciuc şi Yanis Florea, în kaiac.

În plus, un „careu” al clasărilor pe locul 2, cu cadeţii de 13-14 ani, în special la canoe, pe 1.000 de metri şi 2.000 de metri prin acelaşi Teodor Răilean, pe 500 de metri prin Artiom Caramov, dar şi în kaiacul de dublu la U12 pe 500 de metri, Dejan Cazaciuc cu Yanis Florea.

Nu în ultimul rând clasările pe locul 3 pentru Artiom Caramov la cadeţii de 13-14 ani în canoe pe 1.000 respectiv 2.000 de metri, în vreme ce Timur Caramov a obţinut aceeaşi clasare între juniorii 2 la canoe masculin, pe 200 de metri. În fine, şi un loc 4 la canoe, între cadeţii de 13-14 ani, pentru Daniel Pintea, pe 500 de metri.

Fotografiile de mai jos, puse la dispoziţie de profesoara Codruţa Şofron, preşedinte şi antrenor la Clubul Sportiv Nautic Banat Timişoara. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 35

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: