Bicaz Kayak Fest 2024. Aventura te aşteaptă pe apele lacului Izvorul Muntelui

Cea de-a VII-a ediţie a festivalului Bicaz Kayak se va desfăşura în 2024 de Rusalii, în 22-23 iunie, la Portul Turistic Bicaz, oferind concursuri accesibile tuturor, indiferent de nivelul măiestriei sportive. Fie că eşti un caiacist experimentat, dornic a-ţi testa limitele, fie că abia descoperi frumuseţea acestei discipline nautice, Bicaz Kayak Fest 2024 are ceva pentru fiecare.

Organizatorii îi aşteaptă pe participanţi sâmbătă 22 iunie la startul maratonului de 40 de kilometri sau al semi-maratonului de 20 de kilometri, o cursă care te va purta prin peisajele spectaculoase ale lacului Izvorul Muntelui, la poalele masivului Ceahlău.

„Pregăteşte-te pentru o zi plină de adrenalină şi satisfacţia de a-ţi depăşi propriile limite!” anticipează evenimentul iniţiatorii Bicaz Kayak Fest.

Care semnalează că duminică 23 iunie ai ocazia să-ţi demonstrezi abilităţile de sprint pe traseul dintre Barajul Bicaz şi Portul Turistic, iar celor pasionaţi de tehnica caiacului oferă şi o probă de eskimo-rolling, o tehnică esenţială de a redresa un caiac răsturnat. Aici, vei avea ocazia să-ţi perfecţionezi abilităţile şi să demonstrezi stăpânirea perfectă a caiacului.

Promotorii mai semnalează şi că, pe lângă competiţii, te poţi bucura de peisajele minunate ale lacului Izvorul Muntelui, de ospitalitatea localnicilor, de preparate tradiţionale moldoveneşti şi de o atmosferă prietenoasă.

În continuarea comunicatului, organizatorii notează că Bicaz Kayak Fest este o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate cu familia, a descoperi spiritul competitiv şi a te bucura de frumuseţea naturii. Sâmbăta seara, după o zi plină de adrenalină pe lacul Izvorul Muntelui, te așteptăm la Bicaz Kayak Fest Party pentru o petrecere tematică de neuitat! Pregătește-te să te distrezi alături de familie, prieteni și ceilalți participanți.

Evenimentul este organizat de Asociația „Club Outdooris” în parteneriat cu Primăria Bicaz şi, conform încheierii comunicatului, „îşi propune să promoveze un stil de viață sănătos prin mișcare, să încurajeze practicarea sporturilor nautice și să dezvolte comunitatea de caiaciști din România. Te așteptăm la Bicaz Kayak Fest 2024!”

Pentru mai multe informații despre eveniment și înscrieri: www.bicazkayakfest.ro.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport de masă și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = zero

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: