Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara organizează prima ediție a Festivalului Sportului Timișean, pe Bega la baza de kaiac și în sala ”Profesor Mircea Albu”

Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara, dedicat selecției, instruirii și creșterii sportivilor din sistemul juvenil, precum și a lansării lor spre seniorat, având în componență mai multe secții, multidisciplinar, a lansat Festivalul Sportului Timișean, a cărui primă ediție a programat-o la început de toamnă, la finele celei de-a treia săptămâni din noul an școlar. 

Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara a inițiat Festivalul Sportului Timișean, în prima sa parte, sub forma unei demonstratii sportive a secțiiei de kaiac-canoe pe apele canalului Bega la  baza sa sportivă din Bulevardul Vasile Pârvan numărul 5, vineri 23 septembrie cu începere de la ora 15.

Festivalul va continua cu demonstrațiile sportive susținute de secțiile de gimnastică artistică – la feminin și masculin, gimnastică ritnică, lupte greco-romane și lupte libere din cadrul CSȘ1 Timișoara, în sala de jocuri sportive ”Profesor Mircea Albu” din strada Amforei numărul 1, în zona Circumvalațiunii, într-un regal al sportivilor clubului bănățean medaliați în competițiile naționale și internaționale. 

”Va asteptam cu drag să descoperiți tainele și frumusețea sportului de performanță și pe campionii Timișoarei” este invitația inimoșilor șlefuitori de tinere talente de la CSȘ1, care a implementat proiectul prin finanțarea de la Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Kaiak-canoe, Lupte, Lupte greco-romane, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 3

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: