Cosmin Vieru şi Ion Povăliceanu, două locuri 2 în Regata Internaţională a României la juniori şi U23

CSŞ Timişoara a avut reprezentanţi în opt dintre cele 26 de finale iar CS Nautic Banat Timişoara în una, în cadrul tradiţionalei Regate Internaţionale a României la kaiak-canoe, pentru juniori şi categoria U23, disputată sub forma probelor olimpice, pe distanţe de 1.000, 500 şi 200 de metri. Iar trei clasări bănăţene au fost pe podium şi alte două în imediata sa apropiere…

Tinerii vâslaşi ai Timişoarei au revenit aşadar pe apele argeşene ale lacului Bascov-Budeasa, lângă Piteşti, pentru o reuniune nautică alături de sportivi de la alte 11 cluburi din ţară precum şi din cadrul selecţionatelor naţionale, la Regata Internaţională aliniindu-se şi concurenţi din Mexic, Statele Unite ale Americii, Austria, Croaţia şi Republica Moldova.

Cosmin Vieru şi Ion Povăliceanu, de la CSŞ 1 Timişoara, s-au clasat pe locul 2 în finala probei de K2 juniori, kaiak dublu, cu timpul de 3:47,844, la mai puţin de 3 secunde în urma învingătorilor, iar cei 2 s-au regăsit la finish pe acelaşi loc secund şi în kaiakul de 4, împreună cu colegii de club Şeica şi Morar, cu timpul de 3:37. Aceştia din urmă, la dublu, se clasau pe 6 în aceeaşi probă de K2 a juniorilor.

Roxana Pătraş s-a clasat a treia în proba de canoe simplu, feminin, pe 200 de metri, cu timpul de 1:05,583, locul 4 fiind obţinut atât de Vlad Praja, la kaiak U23, cu timpul de 4:24,419, cât şi echipajul de K4 al fetelor, Sandra Hîrşan, Maria Leca, Lăcrămioara Rus, Maria Radu, în 2:11,672. În ambarcaţiuni de dublu, fetele s-au clasat pe locurile 6 şi 7 pe distanţa de 500 de metri.

Un loc 6 pentru Adriana Katona şi CS Nautic Banat, la canoe U23, Ion Povăliceanu sosind al optulea în finala de kaiak pe 1.000 metri, în 4:36,407.

Pentru conformitate, din ţară au mai participat kaiakişti şi canoişti de la CS Agigea, LT Dăbuleni, CSS Tulcea, CSM Arad, CSS Turnu Măgurele, Farul şi bucureştenele CSŞ2, CSŞ4, CSŞ6, Dinamo şi Steaua.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: