CS Nautic Banat și CSȘ1 Timișoara, clasări pe podium la Campionatul Național juvenil de maraton la kaiac-canoe

CS Nautic Banat Timișoara a izbutit două clasări pe podium la Campionatul Național de maraton pentru juniori I, II și cadeți organizat de Federația Română de Kaiac-canoe pe lacul Bascov-Budeasa, concitadinii de la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 obținând la rândul lor medalii de bronz cu kaiacul de dublu al cadeților.  

Artiom Caramov a reușit cea mai bună clasare în Argeș dintre sportivii legitimați la cluburile timișorene, kaiacistul de la CS Nautic Banat încheind pe locul secund cursa de 3 kilometri din cadrul Campionatului Național de maraton în proba de simplu a cadeților sub 12 ani.

Colegul de club Daniel Florici a urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere în concursul de canoe al juniorilor II, disputat pe distanța de 10 kilometri.

Și cei de la CSȘ1 Timișoara au urcat pe podium în cadrul aceleiași competiții naționale din Regat de luna aceasta, Luca Bociu și Ivan Nizamov, antrenați de profesoara Codruța Șofron, încheind pe locul 3 proba de dublu în kaiac a cadeților de 13-14 ani, desfășurată pe lungimea de 7 kilometri.

Altfel, încă două clasări în imediata apropiere a podiumului pentru concurenți la simplu de la CS Nautic Banat Timișoara, Ionuț Blakovan încheind al patrulea proba de kaiac a juniorilor I, pe 14 kilometri, iar Arina Roșioru cea a cadetelor de 13-14 ani, pe 7 kilometri. Iar tot de la Nautic Banat și locul 6 ocupat de Vladimir Neciuiviter în canoe, la juniori mari, pe 14 kilometri. Antrenori ai sportivilor pe ape de la CS Nautic Banat Timișoara, Codruţa Şofron, Eduard Caramov și Vasile Nebesnii.

Fotografii cu cei de la CS Nautic Banat în ”Naționalul” de maraton de pe Bascov-Budeasa

Fotografii cu cei de la CSȘ1 Timișoara la Naționalul de maraton de pe Bascov-Budeasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: