CS Nautic Banat Timișoara, 4 locuri I pe Bascov, încă 3 clasări pe podium. Andrei Roșioru, primul în criteriul olimpic de juniori II, Darius Zaharia de aur în Cupa României la simplu și cu Ionuț Blajovan, dar și în Campionatul Național de Maraton

Trei sportivi timișoreni legitimați în kaiac-canoe la CS Nautic Banat au câștigat curse din probe desfășurate luna aceasta în 3 competiții naționale diferite pe apele lacului Bascov-Budeasa, alți 3 colegi de club urcând și ei pe podiumul de premiere, în aceste cazuri strict la Campionatul Național de Maraton sub egida federației române de profil. Câteva fotografii de la concursurile din Argeș și enumerarea locurilor ocupate de tinerii de la gruparea de pe Bega. 

Andrei Roșioru a câștigat Finala A în proba de canoe a juniorilor II pe distanța de 1.000 de metri în cadrul Criteriului Olimpic al categoriei sale de vârstă, în vreme ce colegul său de club Daniel Florici a încheiat al patrulea aceeași cursă, iar Alexandru Răilean al șaptelea, dar în finala A la kaiac, pe același parcurs.

Un loc 4 și la feminin, dar în finala B, pentru Alexia Pop, la kaiac, pe distanța de 500 de metri.

Tot lângă Pitești s-a disputat și Cupa României, Darius Zaharia cucerind medalia de aur a juniorilor la kaiac pe 1.000 de metri atât la simplu, cât și împreună cu Ionuț Blajovan.

În rest, locuri 8 pentru Vladimir Neciuiviter atât la simplu cât și în pereche cu Andrei Roșioru pe distanța de 1.000 de metri în probele de canoe ale juniorilor, respectiv o clasare pe poziția a noua în proba de patru (K4B) a juniorilor pe 500 de metri, în alcătuirea Ciobanu Alexandru – Blajovan Ionuț – Răilean Alexandru – Dumitrescu Andrei.

Iar Darius Zaharia s-a impus și în Campionatul Național de Maraton al FRKC, locul I în kaiac la juniori pe 14 kilometri, Alexandru Răilean încheind al doilea proba cadeților, pe 7 kilometri, iar Blajovan Ionuţ și Ciobanu Alexandru proba de dublu a juniorilor II, pe 10 kilometri.

Și încă o clasare pe podium la ”Maraton” pentru cei de la CS Nautic Banat, îndrumați în întrecerile din Regat de antrenorii profesor Codruța Șofron – și președinte al grupării, Eduard Caramov și Vasile Nebesnii, Daniel Florici încheind al treilea la cadeți în canoe pe 7 kilometri.

În rest, tot la Naționalul de ”Maraton”, locul 5 la canoe între juniorii II pe 10km pentru Neciuiviter Vladimir, locul 6 la kaiac cadeți pe 7km pentru Pop Alexia, locuri 7 la kaiac cadeți pe 7km pentru Morcan Damian respectiv la juniori I pe 14km pentru Dumitrescu Andrei, în vreme ce Roșioru Andrei s-a clasat al optulea în canoe la juniori II pe 10 kilometri.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 13

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: