CS Nautic Banat Timișoara, locuri 1-2-3 la canoe în Campionatul Național de maraton juniori, 5 clasări pe podium în Cupa României: FOTO

Artiom Caramov a devenit campion național al României la canoe în cadrul categoriei sub 12 ani a competiției de maraton juniori sub egida Federației Române de Kaiac-Canoe, dublul Cristian Costaș – Daniel Pintea devenind vicecampion al țării de cadeți în aceeași reuniune nautică de pe apele lacului Bascov-Budeasa, undei cei de la CS Nautic Banat Timișoara au mai reușit prin Timur Caramov și o clasare pe locul 3 la juniorii 2 pe 10 kilometri, precum și alte 5 prezențe pe podiumul Cupei României de juniori, pe treapta a doua urcând Andrei Roșioru tot la canoe. Iată clasările și fotografii din Argeș.

Artiom Caramov, de la CS Nautic Banat Timișoara, a câștigat Campionatul Național de maraton juniori al FRKC, desfășurat lângă Pitești, unde s-a impus în proba de canoe simplu a categoriei de vârstă sub 12 ani, disputată pe distanța de 3 kilometri. 

Vicecampioni ai țării, colegii săi de club din canoea de dublu cadeți (13-14 ani), Cristian Costaș și Daniel Pintea, pe locul 2 la capătul celor 7 kilometri ai probei, pe podium urcând și Timur Caramov între juniorii 2, al treilea la finish  după 10 kilometri, tot în canoe. Iar celelalte clasări ale juniorilor de la CS Nautic la ”Naționale”, după cum urmează:

Loc 4 – C1 B jun I  14 Km – Neciuiviter Vladimir

Loc 5 – C1 B jun I  14 Km – Roșioru Andrei

Loc 5 – K1 B jun I   14 Km – Ciobanu Alexandru

Loc 8 – K1 F jun II  10 Km – Roșioru Arina

Andrei Roșioru s-a clasat la Bascov pe locul 2 în proba de canoe a băieților juniori pe distanța de 200 de metri din cadrul Cupei României pentru juniori, celelalte clasări ale sportivilor de la CS Nautic Banat Timișoara fiind după cum urmează:

Loc 3 – C1B jun 1000 m – Roșioru Andrei

Loc 3 – K1B jun 1000 m – Ciobanu Alexandru

Loc 3 – K1B jun 200 m – Ciobanu Alexandru

Loc 3 – K1F jun 200 m – Roșioru Arina

Loc 5 – C1B jun 200 m – Caramov Timur

Loc 6 – C1B jun 200 m – Neciuiviter Vladimir

Loc 6 – K1F jun 500 m – Roșioru Arina

Loc 7 – C1B jun 1000 m – Neciuiviter Vladimir

Loc 8 – C1B jun 1000 m – Caramov Timur

Loc 9 – C1B jun 200 m – Costaș Cristian.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = noua

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: