CSS1 Timişoara, de trei ori argint pe Bascov-Budeasa la viteză

Medaliei de aur cucerită sâmbătă de George Seica în întrecerea cadeţilor i s-a adăugat o tripletă de medalii de argint obţinute de CSS1 Timişoara în competiţia juniorilor II şi I din cadrul aceluiaşi  Campionat Naţional de viteză, disputat în aceste zile pe lacul Bascov-Budeasa, lângă Piteşti.

Astfel, în ordine cronologică, în cea de-a 32-a cursă a întrecerii, disputată duminică dimineaţă de la ora 9, Laurenţiu Pop (CSS1), vâslind pe culoarul întâi s-a clasat al doilea din 9 kaiacişti în finala pe 1.000 metri a juniorilor II la kaiac, K1, cu timpul de 4:07,12, la nici două secunde în urma lui Tiberiu Comănescu, de la CSS LTTL Orşova.

Tot locul 2 şi medalia de argint a obţinut şi colegul său de club, Alexandru Şalău, în finala de canoe pe 1.000 metri a juniorilor I, cu timpul de 4:22,62, la numai 96 de sutimi de secundă în urma lui Florin Murgu, învingător de la CSS LTTL Orşova vâslind pe culoarul vecin, 5.

Dimineaţa de duminică a mai adus o poziţie secundă kaiaciştilor timişoreni, în finala pe 1.000 metri a juniorilor I la K4, în echipajul Alexandru Vieru, Cosmin Niculiţă, Dragan Pop, David Balaj, care, vâslind pe culoarul 1, au înregistrat timpul 3:10,60, la 44 de sutimi de secundă în urma echipajului CSS LTTL Orşova.

Răzvan Dănciulescu şi Vlad Praja, vâslind pe culoarul 1 în finala pe 1.000 metri a juniorilor II la K2, kaiac dublu, au încheiat pe locul 4, în 4:06,39, un loc 6 obţinând vâslind tot pe culoarul 1 în finala omoloagă a juniorilor I Rareş Ilaş şi Mihăiţă Honceriu, cu timpul 3:54,78.

Orşovenii au dominat competiţia naţională, cu opt medalii de aur cucerite în finalele de duminică, faţă de 3 ale Farului Constanţa şi una în contul lui CS Danubiu Tulcea.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: