CSŞ1 Timişoara şi CS WaterPerformance Timişoara, 5 clasări pe podium, dintre care 3 pe locul I, pe Dunăre, la Cupa Novi Sad

Cluburile timişorene de kaiak-canoe CSŞ1 şi WaterPerformance au cucerit sîmbătă, în ajun de Paşti, trei locuri I şi două locuri 3 la Novi Sad, la competitia dotată cu trofeul „Cupa Novi Sad”, cu acest concurs precum şi prin participarea celor de la Kajak-Klub Liman Novi Sad la „Cupa Timişoara” reînoindu-se o legătură mai veche între cele două oraşe înfrăţite, cu dorinţa cluburilor de pe Dunăre şi Bega ca această legătură să rămînă şi în continuare.

La această competiţie maraton, începută la ora 10 şi încheiată la 5 după-amiaza, au participat un număr de 17 cluburi din Serbia precum şi cele două cluburi din Timişoara.

Probele s-au desfăşurat pe distanţa de 200 de metri şi 1.700 metri la categorii de vîrstă începînd cu categoria sub 12 ani, 13-14 ani, 15-16 ani, 17-18 ani şi peste 19 ani. A fost un concurs foarte populat mai ales la categoria sub 12 ani, pe ambarcaţiuni speciale numite mini-kaiac, categorie unde în România încă nu se organizează competiţii, aceşti copii trebuind să concureze la categoria cadeţi, adică 12-14 ani.

Cu toate acestea, C.S.Ş. nr.1 Timişoara a aliniat la start şi la această categorie pe Radu Maria şi Ispas Răzvan. Prestaţia delegaţiei timişorene a fost apreciată de către organizatori şi participanţi datorită rezultatelor, locul I la kaiak patru băieţi, juniori 200 metri, obţinut de către Vieru Cosmin, Ene Bogdan, Morar Paul şi Povăliceanu Ioan, locul  III la K2 B juniori, 200 metri, obţinut de către Vieru Cosmin şi Povăliceanu Ioan, locul III la K1 B juniori, pe 1.700 metri, obţinut de către Praja Vlad, toţi de la C.S.Ş. nr. 1 Timişoara, cît şi prin cei de la CS WaterPerformance, locul I la canoe seniori pe 1.700 metri, obţinut de către Şalău Alexandru, dar mai ales locul I obţinut de către Anton Alin în ultima cursă a zilei, cea de 1.700 metri seniori, care a fost totodată premiată cu o cupă specială, denumită „Cursa Memorial Aleksandar Saşa Frankuski”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: