Darius Zaharia și Andrei Chironda, locuri I pentru CS Nautic Banat Timișoara la Cupa României și Campionatul Național de maraton juniori

Patru locuri I, câte două în fiecare competiție națională în parte, precum și o clasare pe poziția secundă pentru secția de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Nautic Banat Timișoara pe apele lacului Bascov, în județul Argeș, grație a 2 sportivi, Darius Zaharia în kaiac și Andrei Chironda în canoe.

Notabile rezultate ale caiaciștilor și canoiștilor din Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara la concursurile de luna aceasta de lângă Pitești, în cadrul Cupei României rezervată juniorilor, în care gruparea de pe Bega a obținut și locul 6 în clasamentul general pe cluburi, precum și în Campionatul Național de Maraton pentru juniori I, II și cadeți. 

Așadar, după ce recent treceam în revistă reușitele concitadinilor de la CSȘ1 Timișoara în competițiile pe țară din Argeș, iată-le punctual și pe cele ale sportivilor de la CS Nautic Banat.

Darius Zaharia a câștigat locul 1 în proba de simplu băieți pe 1.000 de metri a Cupei României, caiacistul clasându-se și pe locul secund în proba pe distanța de 200 de metri a aceleiași competiții.

Primul a trecut linia de sosire în proba de simplu băieți din canoe pe 1.000 de metri și colegul său de club Andrei Chironda, al patrulea la finish în concursul de simplu băieți din canoe pe 200 de metri.

Altfel, și două clasări pe locul 8 la kaiac simplu băieți pe 1.000 de metri dar și pe 200 de metri pentru Ionuț Blajovan, tot de la CS Nautic Banat.

În cealaltă competiție desfășurată pe apele lacului Bascov, Campionatul Național de Maraton pentru juniori I, II și cadeți, Darius Zaharia s-a clasat primul între juniorii II la kaiac simplu băieți pe 10 kilometri iar Andrei Chironda pe locul I la juniorii mari în canoe, pe 14 kilometri, Ionuț Blajovan încheind al cincilea în proba masculină de kaiac simplu a juniorilor II, pe 10 kilometri.

Antrenor al celor de la Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara este președintele grupării, profesoara Codruța Șofron.

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: