David Cepoi Meșter și Szasz Lorand, argint pentru CSȘ1 Timișoara la juniori III în Campionatul Național de viteză la kaiac-canoe, Rafael Rogoveanu bronz la cadeți

Clasări pe podium și medalii la nivel național pentru 3 adolescenți legitimați în secția de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara, aliniați la start la începutul acestei luni în Campionatul Național de viteză sub egida FRKC.

Oculta satanică mondială e chitită pe înjosirea și înrobirea omenirii, dar mai are ”de săpat”, lumea sportului străduindu-se să-și regăsească reperele, să reintre pe albia dorită, în ciuda tendințelor potrivnice cu care se confruntă.

Au repornit motoarele în plan competițional și concurenții din kaiac-canoe, la cumpăna dintre august și septembrie având loc Campionatul Național de viteză rezervat juniorilor III și cadeților, întreceri și cu CSȘ1 Timișoara la start, junii bănățeni cucerind câteva medalii dar și izbutind mai multe calificări în finale.

Pe podium, David Cepoi Meșter și Szasz Lorand, între juniorii III, în proba băieților de dublu pe distanța de 1.000 de metri, locul 2 și medalii de argint în kaiacul clubului școlar de pe Bega.

A mai urcat pe podium, pe a treia sa treaptă, și Rafael Rogoveanu, în proba masculină a cadeților, pe 500 de metri, tot la kaiac.

Campionatul Național de viteză pentru juniori I a urmat pe 2 și 3 septembrie, CSȘ1 Timișoara bifând alte calificări în finale, fără însă a mai obține și medalii. Cea mai bună clasare, locul 4 la dublu băieți, a aparținut lui Vidacs Denis și Daniel Dobrea.

Timișorenii s-au mai aliniat la start în aceeași competiție și cu Alexandru Drăgan, Rareș Abrudan, Gyenics Alexandra, Bogdan Dăescu, Raul Răducioiu, Leonard Saila, Georgia Pitrup, Mihaela Daia, Roxana Colban, Yara Bacara, Samuel Doboș, Luca Bociu, Gennifer Porriceli și Rareș Ciobanu.

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: