FOTO. Kaiaciştii de la CSŞ1 Timişoara, 7 medalii culese pe apele Serbiei. Belgrădenii, invitaţi în reciprocitate la „Cupa CSŞ1 Timişoara” de sâmbătă 13 aprilie, accesibilă publicului în zona podului Michelangelo

Timişorenii de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 au vâslit cu spor duminică în capitala vecinilor sârbi, aliniindu-se la startul Regatei BSK Borca 2024, organizată de gruparea cu acelaşi nume din Beograd, bun prilej pentru testarea pulsului competiţional, cu încă un concurs în program deja sâmbătă 13 aprilie, pe canalul Bega, cu ocazia ediţiei din acest an a „Cupei CSŞ1 Timişoara”, ce poate fi urmărită de pasionaţii de kaiac-canoe în zona podului Michelangelo.

Secţia de kaiac-canoe a CSŞ1 Timişoara a participat la finele săptămânii cu 15 sportivi la reuniunea internaţională pe ape din capitala Serbiei, iar la ceas de primăvară vine şi vremea tradiţionalei întreceri din acest anotimp pe canalul Bega, Cupa CSŞ1 Timişoara, la care organizatorii din ţara vecină sunt aşteptaţi în reciprocitate sâmbătă 13 aprilie, pe această cale iniţiatorii de la Clubul Sportiv Şcolar 1 invitându-i totodată şi pe pasionaţii de kaiac-canoe să se alăture între spectatori concursului în zona podului Michelangelo. 

La Beograd, au luat pulsul ritmului competiţional şi au „testat apele” Costin Medru, Costin Matilda, Hârţa Ana, Lile Ada, Berlovan Alexandru, Pescar Andrei, Maftei Sergiu, Rogoveanu Sofia, Rogoveanu Radu, Tuţac David, Tuţac Filip, Tuţac Daniel, Vale Maia, Rogoveanu Ştefania şi Rogoveanu Rafael, îndrumaţi de antrenorii Florin Diaconu şi Norbert Rogoveanu, însoţiţi în Serbia de 6 familii ale kaiaciştilor, care i-au ajutat pe cei de la CSŞ1 în aceasta deplasare, şi anume Berlovan, Maftei, Pescar, Rogoveanu, Tuţac şi Vale. 

CSŞ1 a aliniat la start participanţi în 12 probe ale reuniunii nautice, iar în 7 dintre acestea s-a reuşit clasarea pe podium, chiar pe prima treaptă a sa tocmai prin mezinul lotului, Daniel Tuţac, la mini kaiac simplu pe 500 de metri, câştigător al cursei, pe locul I.

Ana Hârţa şi Ştefania Rogoveanu izbutind o clasare pe locul 2 la mini kaiac dublu pe 500 de metri, la fel Matilda Costin la simplu, pe distanţa de 500 de metri. 

În completare, alte 4 prezenţe pe podium după curse pe 500 de metri, la mini kaiac dublu prin Filip Tuţac şi Radu Rogoveanu, la mini simplu prin Sofia Rogoveanu respectiv prin Medru Costin, iar Rafael Rogoveanu în kaiacul de simplu, cu toţii pe locul 3.

Fotografii furnizate de participanţi.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 9

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: