FOTO. Mici kaiacişti de la CSŞ1 Timişoara, pe podium în Serbia

Timişoreni de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 au participat cu succes pe apele Serbiei la o reuniune nautică internaţională contând ca prim tur al ligii de minikaiac de la Beograd respectiv regata clubului BSK Borca. Cei de la CSŞ1, aliniind la start 10 kaiacişti, au reuşit 6 clasări pe podium, câştigând 3 probe, în două clasându-se pe locul secund iar în una pe locul 3.

CSŞ1 Timişoara a concurat cu spor la vecinii prieteni sârbi, în cadrul întrecerii celor de la BSK Borca, unde şi-au măsurat măiestria sportivă în compania unor participanţi din Croaţia, Macedonia, România şi Serbia, cei de pe Bega izbutind „să ţină steagul sus”.

Bănăţenii s-au bazat pe apele Serbiei pe Daniel Tutac, Filip Tutac, David Tutac, Medru Costin, Matilda Costin, Sergiu Maftei, Ana Harţa, Ştefania Rogoveanu, Alexandru Berlovan şi Rafael Rogoveanu, staff-ul tehnic reunindu-i pe Alin Tutac, Cristina Tutac, Mirela Rogoveanu – asistent medical şi profesorul Norbert Rogoveanu, din cadrul secţiei de kaiac-canoe a clubului de pe Bega.

Timişorenii au reuşit să urce pe podium la mai multe categorii de concurs, după cum urmează.

MK2 F (minikaiac dublu feminin) la categoria de vârstă a copiilor născuţi în 2012, în proba de 500 de metri, Ana Harţa şi Ştefania Rogoveanu au cucerit locul I.

La MK1 F (grupa de vârstă 2013), pe 500m, Ştefania Rogoveanu s-a clasat pe primul loc.

Iar Ana Harţa s-a impus la MK1 F în cadrul grupei de vârstă 2012, pe 500 de metri.

Locurile secunde, la MK1 B (băieţi din generaţia 2013), pe 500 de metri, Filip Tutac încheind al doilea, respectiv MK1 (băieţi de 2014), Daniel Tutac ajungând al doilea la linia de sosire a cursei pe 500 de metri.

Matilda Costin s-a clasat a treia la kaiac simplu fete pe 500 de metri în cadrul categoriei de vârstă 2010. 

Fotografii de la întrecerile din Serbia.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: