GALERIE FOTO. Water Performance Timișoara cîștigă Dragon Boat pe Bega

Noutatea celei de-a treia ediții a competiției de kaiak-canoe ”Memorialul Ștefan Heder și Victor Alexandrescu”, disputată în week-end pe apele canalului Bega, a fost cursa de Dragon Boat, care a fost cîștigată de C.S. Water Performance Timișoara, în ciuda faptului că nu are o barcă de Dragon Boat pentru antrenamente.

Beneficiind însă de vasta experiență competițională inclusiv la nivel internațional în kaiac-canoe a unora dintre componenți, echipajul Water Performance Timișoara a trecut primul linia de sosire, în fața celor de la Kajak Kanu Klub ”Liman”, din Novi Sad, Serbia, și a echipajului mixt format din italieni, sportivi din Arad dar și de la Nomad Kayak Satu Mare, sosit pe locul 3, precum și a altor participanți.

Între învingătorii din ambarcațiunea timișoreană, foști și actuali sportivi de înaltă performanță, incluzînd membri ai loturilor naționale de kaiac-canoe: Florin Avram Mada, Alin Anton, Claudiu Ursu, Marcel Zugun, Alexandru Ștefan Șalău, Alexandru Vieru, Roland Georg Letea, Balaj David, Vidacs Dan. (clic pe fotografii pentru mărirea pozei; foto: Claudiu Preda, secretar kayak-canoe, www.waterperformance.ro)

 

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = noua

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: