Kaiacistul Bogdan Olariu, locuri 1 și 2 la Campionatul Național de maraton și Cupa României. CSȘ1 Timișoara, și alte clasări pe podium, pe 8 la echipe

Sportivii din secția de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara au izbutit mai multe clasări pe podium la Cupa României de juniori și Campionatul Național de maraton la kaiac-canoe, vârf de lance al bănățenilor fiind Bogdan Olariu.

Olariu a urcat pe a doua treaptă a podiumului în concursul Cupei României de juniori, grație locului 2 la proba de kaiac simplu pe 1.000 de metri a băieților. În ierarhia finală pe echipe, CSȘ1 Timișoara s-a clasat pe locul 8 dintr-un total de 17 cluburi participante.

Forul federal de profil a organizat în completare și Campionatul Național de maraton la kaiac-canoe, în cadrul căruia Bogdan Olariu a pășit și mai sus, pe prima treaptă a podiumului, mulțumită locului I adjudecat în proba de kaiac simplu a băieților juniori 1 pe distanța de 14 kilometri.

Clubul timișorean a mai izbutit alte două clasări pe podium în aceeași competiție, prin prisma locului 3 ocupat de Mihaela Daia și Georgia Pitrop în proba feminină de kaiac dublu a junioarelor 2, desfășurată pe distanța de 10 kilometri, respectiv de Daniel Dobrea și Denis Vidacs în proba similară masculină, de kaiac dublu a juniorilor 2 pe 10 kilometri, în care au fost urmați pe locul 4 de Samuel Doboș și Andrei Pauleț.

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: