Mihaela Lulea (CS Nautic Banat Timişoara), locul 2 la Campionatul European de Paracanoe de la Montemor-o-Velho

Mihaela Lulea, sportiva Clubului Sportiv Nautic Banat Timişoara, nu s-a dezminţit nici în acest sezon, clasîndu-se şi astăzi pe podium la nivel continental, după cum devenea medaliată şi în 2012, atît la Campionatul Mondial de la Poznan cît şi la Campionatul European de la Zagreb. Lulea s-a clasat pe locul 2, devenind vicecampioană europeană în proba de 200 metri sprint a competiţiei de paracanoe din Portugalia, rezervată persoanelor cu dizabilităţi.

Lulea, vîslind pe culoarul 5, a fost cronometrată pe cei 200 de metri ai probei de simplu în 58.590, la nici două secunde în urma britanicei Anne Dickens. Pe 3 s-a clasat franţuzoaica Cindy Moreau, în 59.410, dintre cele 8 concurente în finala de la Montemor-o-Velho.

Aceasta a fost finala A a probei de 200 metri feminin (K1 în versiunea LTA) din cadrul Campionatului European de Paracanoe din peninsula iberică.

Vestea ne-a adus-o profesoara Codruţa Şofron, antrenoare la Clubul Sportiv Nautic „Banat” Timişoara. Mihaela Lulea cobora anul trecut sub 58 de secunde, impunîndu-se în aceeaşi probă a întrecerii continentale de la Zagreb.

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Persoane cu dizabilităţi și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 7

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: