Rahela Olaru și Carla Retezan, argint la cadete pentru CSȘ1 Timișoara la kaiac dublu pe 2.000m la ”Naționalul” de primăvară FRKC pe Bascov, Olaru și Rafael Rogoveanu bronz la simplu la U12

Secția de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara a debutat oficial la sfârșitul săptămânii în noul sezon competițional intern, prim contact în 2022 cu luciul altor ape decât cele ale canalului Bega, iar bănățenii au cucerit în Argeș 3 medalii la Campionatul Național de primăvară rezervat juniorilor II și cadeților, organizat sub egida Federației Române de Kaiac-Canoe pe lacul Bascov.

Secția de profil a grupării C.S.Ș. nr. 1 Timișoara s-a aliniat la start cu un efectiv de 10 sportivi și 3 antrenori, clubul de pe Bega clasându-se pe poziția a 12-a între 30 de participante din țară în ierarhia generală finală pe echipe.

În plan individual, trei sportivi ai CSȘ1 Timișoara au urcat în weekend pe podiumul Campionatului Național de primăvară pentru juniori II și cadeți, și anume Rahela Olaru, Carla Retezan și Rafael Rogoveanu. 

Cea mai bună clasare, în proba de kaiac dublu feminin (K2 F) a cadetelor, desfășurată pe distanța de 2.000 de metri, la finele căreia Rahela Olaru si Carla Retezan au încheiat concursul pe locul 2, obtinând medalii de argint,.

Rahela Olaru a încheiat între primele 3 și într-o probă de simplu, la kaiac pentru fete sub 12 ani, pe distanța de 500 de metri, obținând medalia de bronz, adjudecată și de colegul ei de club Rafael Rogoveanu, în întrecerea de simplu în kaiac a băieților categoriei U12. 

David Cepoi Meșter, component al lotului de juniori 2, a încheiat pe locul 5 in finala de kaiac simplu masculin a juniorilor 2 (K1 B J II), desfășurată pe distanța de 1.000 de metri, dar si în cea pe 3.000 de metri.

Și restul sportivilor CSȘ1 Timișoara s-au calificat in finale, reprezentand clubul cu rezultate pozitive, și anume Andrei Pescar, Eduard Olaru, Sergiu Maftei, Darius Comșulea-Babescu, Ștefan Anghelescu și Alexandra Noaje, toți sub îndrumarea profesorilor Codruța Șofron, Norbert Rogoveanu și Florin Diaconu, conducător al catedrei secției de kaiac-canoe la CSȘ1.

Tradiția de peste jumătate de secol, păstrată pe Bega. ”Cupa Timișoara 2022”, cu oaspeți din Franța și Serbia: rezultate

”Memorialul Zeno Lache”, la a III-a ediție pe canalul Bega: clasări + FOTO

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 6

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: