Tot podium! Timișoreanca Mihaela Lulea, vicecampioană europeană la kaiac, la Paracanoe Sprint

Mihaela Lulea s-a clasat în acest weekend pe locul secund în finala A din proba feminină de kaiac K1 pe 200 de metri pentru persoane cu dizabilități, la categoria de concurs KL3, adăugând astfel și în 2015 medaliilor continentale cucerite în acest deceniu pentru Federația Română de Kaiac Canoe.

Lulea a fost la nici o secundă şi jumătate de "argint" în Mondialul de la Szeged

Timișoreanca Mihaela Lulea: multiplă medaliată continentală la Paracanoe

Timișoreanca a înregistrat timpul de 56,384 secunde în finala probei de simplu, cu 2,840 secunde în urma învingătoarei Anne Dickins, din Regatul Unit, dar devansând sportive din Italia, Spania și Germania.

Simplista legitimată la CS Nautic Banat Timișoara a reușit performanța vâslind pe culoarul 4 în finala A la K1-200m din competiția continentală desfășurată la Racice sub denumirea completă ECA Paracanoe Sprint European Championships 2015.

Aceasta a fost medalia cucerită de România în întrecerile rezervate sportivilor cu dizabilități, Regatul Unit cucerind 4 medalii de aur din totalul celor 6 câștigate, urmat de Ungaria, cu două medalii de aur, și alte 7 delegații, dintre care cea ”tricoloră” și Polonia au obținut o clasare pe podium.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 3

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: