Timişorenii Bogdan Mada şi Alin Anton, de la CS Water Performance, locul 5 în finala B a probei de kaiak 2 pe 500m în Mondialul de canoe sprint de la Duisburg

Timişorenii Bogdan Mada şi Alin Anton, multipli medaliaţi la nivel naţional şi internaţional care au reprezentat gruparea locală CS Water Performance în lotul de kaiak-canoe al României pentru cea de-a 40-a ediţie a Campionatului Mondial de canoe sprint din Germania, au completat astăzi o primă etapă din dificilul drum spre ţelul calificării pentru Jocurile Olimpice de vară Rio de Janeiro 2016, încheind pe locul 5 finala B a probei de K2 pe 500 metri.

Mai tânărul Mada, prezent anul trecut la Jocurile Olimpice de vară de la Londra, şi Anton, au fost cronometraţi pe cei 500 metri de pe Wedau Regatta în 1:38.068, încheind pe locul 5 din 9 echipaje la start, după ce la mijlocul distanţei erau pe 3, în urma sârbilor Nasagacin şi Torubarov, care au şi câştigat cursa, respectiv a Argentinei. Până la final, perechea de pe Bega a mai fost întrecută de lituanieni, care au încheiat pe 2, şi de cehi, pe 4.

Aceasta este ultima după-amiază de concurs la Mondialul de canoe sprint din Germania, în care se va disputa şi finala A a probei de kaiak 2 pe 500 metri. La K2 se mai dispută probe şi pe 200 respectiv 1.000 metri.

Anton şi Mada sunt pregătiţi la CS Water Performance de profesorul Octavian Ispas.

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: