Alexandrin Guţu şi Vitalie Eriomenco, pe podium la Campionatul European de Lupte U23: aur și bronz

Alexandrin Guţu şi Vitalie Eriomenco, de la Clubul Sportiv Heracle, au urcat pe podium, marţi seară, la Campionatul European de Lupte U23, competiţie ce se desfăşoară în această săptămână la Bucureşti, primele meciuri fiind cele de la stilul greco-romane.

Cea mai bună performanţă a obţinut-o Guţu – aur la categoria 77 de kilograme.

În finală, elevul antrenorului Roman Zgardan l-a învins pe azerul Khasay Hasanli cu scorul de 6-3, obţinând un nou titlu continental, de data aceasta la o categorie de vârstă superioară.

În drumul său spre ultimul act, Alexandrin Guţu i-a învins, în ordine, pe Michal Zelenka (Cehia), Khvicha Ananidze (Georgia) şi Deni Nakaev (Germania).

Vitalie Eriomenco a fost încadrat la categoria 63 de kilograme, unde l-a învins în finala pentru bronz pe Andrii Semenchuk (Ucraina).

Anterior, în recalificări, el trecuse prin tuş de Ioannis Petkos (Grecia).

Aşadar, o medalie de aur prin Alexandrin Guţu, cel mai titrat luptător de la CS Heracle, şi una de bronz, obţinută de Vitalie Eriomenco, ambii reprezentând Republica Moldova, este bilanţul clubului ce își desfășoară activitatea în comuna Ghiroda la Campionatul European U23 de la Bucureşti.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Lupte greco-romane și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 5

 


Ultimele articole din categoria Lupte greco-romane: