Șase sportivi de la CS Heracle vor lupta săptămâna viitoare la un concurs puternic organizat în Daghestan

„Surakat Asiyatilov Memorial”, una dintre cele mai puternice competiții de lupte greco-romane din Europa, va reuni la start și sportivi de la CS Heracle. La Kaspisk, în Daghestan, republică autonomă aflată în componența Federației Ruse, vor lupta Leonid Moroz (categ. 55 kg), Vitalie Eriomenco (categ. 60 kg), Cornel Rusu (categ. 63 kg), Alexei Hahlovschi (categ. 67 kg), Alexandrin Guțu (categ. 77 kg) și Rostislav Covali (categ. 97 kg).

Concursul va avea loc în perioada 3-7 mai, este adresat categoriei de vârstă juniori și se află în calendarul federației internaționale de lupte (UWW – United World Wrestling).

Delegația clubului Heracle va fi condusă de președintele grupării, Damian Răileanu. În Daghestan va fi prezent și antrenorul Roman Zgardan.

Câteva elemente interesante… La Kaspisk a avut loc, în 2018, în sala „Ali Aliyev Sport Complex”, Campionatul European de Lupte. Kaspisk este un oraș situat la 18 kilometri distanță de Makhachkala, capitala republicii autonome Daghestan. Kaspisk are aproximativ 100.000 de locuitori și se află pe locul al patrulea în topul celor mai populate orașe din Daghestan. Competiția de la Kaspisk se adresează doar stilului lupte greco-romane.

Deplasarea membrilor delegației Clubului Sportiv Heracle va fi făcută pe ruta Timișoara – Chișinău – Moscova – Mahacickala – Kaspisk.

Acest articol a fost publicat în Lupte greco-romane și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 7

 


Ultimele articole din categoria Lupte greco-romane: