Weekend rodnic în medalii pentru luptătorii de la CS Heracle

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul bogat în medalii pentru luptătorii de la CS Heracle. La două competiții, în România și în Serbia, au fost prezenți elevii antrenorilor Roman Zgardan și Veaceslav Brumă. În țara vecină, ei au bifat cele mai multe prezențe pe podium.

La Subotica a fost organizat concursul de cadeți „Refik Memisevic Brale”, rezervat doar practicanților stilului greco-romane și inclus în calendarul federației internaționale de lupte (UWW – United World Wrestling).

Acolo, medalii de aur au obținut Maxim Sarmanov, Constantin Lungu, Pavel Denisenco, Vasile Zabica, Alexandru Solovei și Mihai Guțu. Tot în Serbia, Anatolie Tincu a luat argint, iar Iulian Lungu s-a întors acasă cu bronz. Delegația sportivilor de la Heracle a fost condusă de președintele clubului, Damian Raileanu.

Refik Memisevic a fost un luptător de greco-romane născut la Subotica care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, în 1980, la Moscova, și în 1984, la Los Angeles, reprezentând Yugoslavia. A reușit să obțină o medalie olimpică, pe cea de argint, în Statele Unite ale Americii, învingându-l pe românul Victor Dolipschi, care s-a mulțumit cu bronzul categoriei + 100 de kilograme.

Revenind la weekend-ul trecut, să punctăm și performanțele obținute de luptătorii categoriei de vârstă U15 de la CS Heracle prezenți la finala Campionatului Național individual, desfășurată la Târgu Mureș.

Alin Muraru și Robert Crețu au obținut medalii de aur, Radu Bedreagă a luat argint, iar Luca Raileanu a încheiat concursul pe poziția a 7-a.

Grație acestor rezultate, CS Heracle s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul general al cluburilor ce au fost reprezentate la competiția de la Târgu Mureș.

Acest articol a fost publicat în Lupte greco-romane și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Lupte greco-romane: