Andrei Olteanu şi Andrei Paleu se impun pentru CSŞ1 Timişoara la 71 şi 80kg în Cupa României U17 la lupte, la Buziaş

Luptătorii Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 Timişoara au cucerit 4 medalii în cadrul finalei Campionatului Naţional al Cupei României U17 sub egida Federaţiei Române de Lupte, în întrecerile desfăşurate la cele 3 stiluri, lupte libere, feminine şi greco-romane, în sala sporturilor din Buziaş, unde gruparea de pe Bega a participat cu 7 sportivi, obţinând şi un loc 5.

Peste 400 de luptători au concurat în cadrul celor 3 stiluri în perioada 20-23 aprilie în sala de sport din Buziaş în cadrul Cupei României la categoria de vârstă sub 17 ani, doi dintre sportivii aliniaţi de CSŞ1 Timişoara în competiţia sub egida FRL cucerind medalia de aur, şi anume Andrei Olteanu la categoria de greutate 71 de kilograme, respectiv Andrei Paleu la categoria 80 kg, ocupant tot al locului I.

Lucas Oprişa a luptat la rândul său în finală, a categoriei de greutate 71 kg, obţinând locul secund şi medalia de bronz, pe podium mai urcând pentru CSŞ1 şi o participantă în concursul de lupte libere feminine, Andreea Albişoru, îndrumată de profesorul Petre Brânduşan, situată pe locul 3 la categoria 63 de kilograme. 

Tot sub culorile celor de la CSŞ1 Timişoara, Angelo Pop s-a clasat pe locul 5 la categoria de greutate 92 de kilograme.

Fotografii cu medaliaţii puse la dispoziţie din partea secţiilor de profil de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 Timişoara de profesorul Sebastian Gavrilă. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Lupte, Lupte greco-romane, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Lupte: