CSȘ1 Timișoara, 5 medalii din întreaga gamă la finala Campionatului Național individual de juniori mici

Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara a cucerit mai multe medalii la sfârșitul acestei săptămâni în finala Campionatului Național individual de juniori mici sub egida Federației Române de Lupte, una din totalul celor 5 clasări pe podium fiind chiar pe cea mai înaltă treaptă.

Campionatul Național de juniori 3-4 desfășurat la Onești în perioada 1-4 noiembrie a constituit o reușită pentru CSȘ1 Timișoara, care a obținut 5 medalii în prim-plan cu cea cucerită de Narcisa Florea Pop în cadrul categoriei 58 de kilograme a junioarelor 3.

 

Gruparea școlară de pe Bega și-a trecut în palmares și o medalie de argint, adjudecată de Andrei Olteanu, clasat pe locul 2 la categoria de greutate 35 de kilograme, în rândul juniorilor 4.

Iar CSȘ 1 Timișoara a obținut și trei locuri 3, medalii de bronz pentru Patrik Gordan la categoria de greutate 62 de kilograme a juniorilor 3, Luca Arsinte Luca la 75 de kilograme tot între juniorii 3 și Diana Ședer la 41kg, între junioarele 4.

La acest eveniment de greco-romane, lupte feminine și lupte libere dedicat juniorilor mici de 12-13 ani și 14-15 ani au participat 400 de sportivi.

 

Acest articol a fost publicat în Lupte și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × sase =

 


Ultimele articole din categoria Lupte: