CSȘ1 Timișoara, calificată cu 4 sportivi în faza finală a Campionatului Național Școlar

Luptătorii juvenili din această parte de țară și-au etalat forțele tocmai în localitatea cărășeană stațiune balneoclimaterică purtându-l pe Hercules în denumire, una dintre cele 4 competiții zonale drept criteriu de calificare pentru turneul final al Campionatului Național Școlar de lupte libere, întrecerile fiind rezervate strict sportivilor legitimați la cluburi sportive școlare și licee cu program sportiv.

Unul dintre cluburile timișene de profil aliniate la Băile Herculane a fost CSȘ1 Timișoara, cu 7 sportivi, dintre care 4 s-au calificat la faza națională, doi de pe primul loc la categoria lor de vârstă iar câte unul de pe celelalte trepte ale podiumului.

La întrecerea zonală de cadeți adresată luptătorilor de 15-17 legitimați la grupări CSȘ și LPS au mai participat din județul Timiș și CSȘ Jimbolia respectiv CSȘ Lugoj, iar tot din jumătatea vestică a țării și LPS Cetate Deva, CSȘ Petroșani, CSȘ Hunedoara, LPS Viitorul Cluj, CSȘ Zalău, precum și din Caraș-Severin, CSȘ Reșița și CSȘ Caransebeș.  

Primii câte 3 clasați la fiecare categorie de concurs și-au obținut biletele pentru finale, care vor reuni câte 12 luptători la fiecare categorie de greutate, acestea fiind 10 la număr, câte au fost puse în scenă și la Băile Herculane. Finala va avea loc peste mai bine de o lună în județul Covasna, pe 19-21 aprilie, la Sfântu Gheorghe.

Până atunci însă, finala Campionatului Național de juniori a FRL, programată în intervalul 29-31 martie la Târgoviște, deschisă tuturor cluburilor din țară, și în care au drept de participare și cadeții în ultimul an de pregătire, în baza avizului medical și cu consimțământul părinților, Clubul Sportiv Școlar 1 Timișoara urmând a se alinia în Dâmbovița tot cu 7 sportivi.

Cvartetul de la CSȘ1 care și-a asigurat biletele pentru Covasna este compus din Romina Minea, prima la categoria de greutate 69 de kilograme, Mario Lătăianu, tot pe locul I și el la categoria 65kg, Ioan Pavel calificându-se de pe locul 2 la aceeași categorie de 65 kilograme, în urma unei finale pierdute cu colegul său de club, și Georgiana Bodea, de pe locul 3 la 61 de kilograme.

Acest articol a fost publicat în Lupte, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Lupte: