CSȘ1 Timișoara, clasări pe podium la finala ”Naționalului” individual sub 15 ani la lupte libere

CSȘ1 Timișoara a participat cu succes la finele săptămânii la finala Campionatului Național individual sub 15 ani la lupte libere masculin și feminin, desfășurată în perioada 5-8 mai sub egida Federației Române de Lupte la Târgu Mureș, unde sportivele grupării școlare de pe Bega au obținut mai multe medalii.

Mai exact 4 medalii de bronz pentru clasarea pe locul 3 la tot atâtea categorii de vârstă, dar și o medalie de aur, pentru locul I în clasamentul general pe cluburi.

Bianca Rusu a urcat pe podiumul probei rezervate categoriei de greutate 54 de kilograme, pe treapta a treia pentru CSȘ1 Timișoara, același loc fiind adjudecat și de colega sa de club Oana Brândușescu la categoria 58kg. Andreea Albișoru s-a clasat tot a treia pentru CSȘ1 la categoria de greutate 62kg, iar Bianca Gașpar în concursul sportivelor sub 15 ani de la categoria 72 de kilograme.

Cireașă pe tort, rod al competitivelor lupte purtate pe saltea de sportivii Clubului Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara, gruparea de pe Bega s-a clasat pe locul I în ierarhia generală a cluburilor la finala ”Naționalului” individual U15 de pe Someș.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Lupte, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 15

 


Ultimele articole din categoria Lupte: