CSȘ1 Timișoara, două medalii la Naționalul de cadeți la Constanța, două locuri 2 la greco-romane la Zrenjanin

CSȘ1 Timișoara a luptat pe două fronturi în acest weekend, obținând câte două medalii în Campionatul Național de lupte libere pentru cadeți de pe litoral și într-un puternic turneu internațional desfășurat în Serbia. 

Sportivii de la CSȘ1 Timișoara au participat în 31 mai și 1 iunie la un puternic turneu internațional de lupte greco-romane la Zrenjanin, în Serbia, la start între cei 250 de concurenți din 11 țări, iar bănățenii au izbutit două clasări pe locul secund.

Iar pe litoral, sâmbătă și duminică, două cluburi de pe Bega au reușit clasări pe podium în Campionatul Național de cadeți la lupte libere, sportivele de la CSȘ1 pe locurile 2 și 3, iar o reprezentantă a CSM Timișoara pe locul 3.

Astfel, Narcisa Florea Pop a cucerit locul 2 la categoria de greutate 61 de kilograme iar colega sa de club școlar Romina Minea s-a clasat a treia la 69 de kilograme, tot pe locul 3 clasându-se și Bianca Vasii, dar pentru CSM Timișoara, la categoria 65 de kilograme. CSȘ1 Timișoara s-a aliniat în sud-estul țării sub îndrumarea antrenorilor Valentin Mihăilă, Petru Brîndușan și Sorin Marc. 

În Serbia, luptele greco-romane timișorene au participat cu 4 sportivi, Farcas Luca clasându-se pe locul 2 la categoria de greutate 28 de kilograme iar Patrik Gordan tot pe 2 la 72 de kilograme, în vreme ce Ianis Capsali a ocupat locul 7 la 48 de kilograme iar Andrei Olteanu nouă la 42 de kilograme. Cei de la CSȘ1 au concurat la cârmă cu antrenorii Sebastian Gavrilă și Both Carol.

 

Acest articol a fost publicat în Lupte, Lupte greco-romane și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 4

 


Ultimele articole din categoria Lupte: