Asociația Descoperă Muntele organizează un proiect de tabără – Școala de vară în Stațiunea Straja din Municipiul Lupeni, județul Hunedoara.

Proiectul Școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” are ca scop principal creșterea numărului de tineri din SV României (județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj) care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport și nutriție ce va avea loc în stațiunea Straja, din jud. Hunedoara, în perioada 1-7 septembrie 2019.

Dacă dorești să te afli printre cei 40 de beneficiari (cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani) interesați să îmbrățișeze un mod de viață sănătos și să iei parte la 4 ateliere de educație fizică și sport, 7 ateliere de nutriție, 7 ateliere de educație în natură și 1 atelier de igienă dentară, te invităm să te înscrii prin completarea formularului de mai jos.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_TdChDNU_APg4GGbjQ7SNqm1r-AoKWA5A7hz2rR9uuRTvBA/viewform

Termenul limită până când vei putea aplica este data de 24 august 2019, ora 23.59. În 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august vei afla dacă ești ales.

Întrebări și răspunsuri: Bucur Marius – 0727 851654 sau [email protected]

”Școala de vară – Sport și nutriție în natură pentru TINEri” este un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Acest articol a fost publicat în Orientare turistică, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Orientare turistică: