FOTO. Croaţii câştigă la Padel Center etapa Romanian Challenge din circuitul central european, în finală cu maghiari, românii Popescu şi Baboian cedând finala mică unui dublu croat-polonez, iar polonezele triumfând la feminin în faţa favoritelor din Ungaria

Doi sportivi români reprezentând Padel Center au fost perechea naţională cu cea mai bună evoluţie în cadrul Romanian Challenge, etapă în premieră în ţara noastră din circuitul Central European Padel Tour, desfăşurată la finele săptămânii la Padel Center din nordul Timişoarei, unde s-au calificat în semifinale, pierzând şi cedând apoi şi finala mică unui dublu croato-polonez, o pereche din Croaţia triumfând în ultimul act, contra maghiarilor. Sportive favorite din Ungaria au pierdut şi finala feminină, adjudecată de poloneze. Fotografii furnizate de organizatori. 

Matija Selak şi Karlo Suevich (Croaţia) au câştigat finala Romanian Challenge – Central European Padel Tour 2023, 7-5, 7-5 în finala cu reprezentanţii Ungariei, Marcell Urvolgyi şi Oliver Olivér Szakács.

Asociaţia Club Sportiv Padel a marcat o premieră pentru sportul naţional, fiind de vineri până duminică gazdă la Padel Center de pe strada Praga 6 din Dumbrăviţa a primei etape pe terenuri din România în circuitul turului central european de padel, cu 65 de sportivi, băieţi şi fete din 12 ţări.

„Provocarea românească”, etapă din circuitul CEPT, a magnetizat la start profesionişti din Cehia, Croaţia, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Tunisa şi Ungaria, care s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale clubului – trei acoperite şi două în aer liber, furnizate de producătorul oficial pentru World Padel Tour.

Un alt croat, Arthur Vašarević, în echipă cu Mateusz Lipiński (Polonia), a cucerit bronzul finalei mici împotriva sportivilor români Silviu Popescu şi Armand Baboian, întrecuţi cu 6-4, 6-4.

Silviu Popescu şi Armand Baboian au alcătuit dublul din România cu cea mai bună prestaţie în concurs, ajungând până în semifinale după o serie de partide cu un nivel de performanţă sportivă notabil iar evoluţia fiindu-le remarcată. În acest moment, cei doi reprezintă echipa cea mai performantă din România, ocupând primul loc în rândurile jucătorilor de padel din ţara noastră, conform clasamentului oficial Central European Padel Tour.

Nu în ultimul rând, Alexandra Rosolska şi Zofia Piorkowska, din Polonia, au trecut în finala feminină de principalele favorite din Ungaria, Monika Erdeli şi Aniko Kovacs, în 3 seturi, răsturnând după 3-6 cu 6-3, 6-2.

Fotografiile

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Padel și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = unu

 


Ultimele articole din categoria Padel: