La Ghiroda, turneu amical de padel ”Mișcare pentru Flavius”

Un proiect de suflet al comunității din Ghiroda, turneul amical de padel “Mișcare pentru Flavius”, programat la sfârșitul acestei săptămâni în comuna timișeană, în ideea strângerii de fonduri pentru cauza lui Flavius Duluță sub forma mișcării în aer liber pe terenul unei discipline care câștigă aderenți și în vestul țării.

Dar iată detaliile din partea organizatorilor…

Flavius Duluță este unul din foștii dansatori al Ansamblului ”Cununa Timișului” din Ghiroda, este considerat încă parte din acesta, iar colegii îi sunt alături. De aceea, la inițiativa acestora, împreună cu Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, se organizează turneul amical de padel “Mișcare pentru Flavius”, 

”În acest mod am ales să îl ajutăm pe cel care ne este prieten, Flavius Duluță (23 ani), un băiat cu suflet mare, plin de viață, tot timpul zâmbitor și optimist. Acesta a suferit un grav accident rutier suferind o dublă fractură de coloană. Operația și recuperarea în sine vor implica costuri ridicate, iar în acest moment singurul lucru pe care îl putem face este să îi fim alături și să contribuim financiar. Pe data de 19.09.2020 vă așteptăm la terenul de Padel din Ghiroda, începând cu ora 10. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare să facem mișcare pentru noi și pentru Flavius!”

Programul evenimentului…

10:00 – 11:00 – demonstrații pentru copii, cu instructori specializați.
11:30 – 18:00 – desfășurarea competițiilor.

Fiind un sport care se joacă în echipe de câte doi, turneul se împarte pe 3 categorii: masculin, feminin și mixt. Pentru participarea la turneu se percepe o taxă de 50 de lei/persoană, în care este inclus și un tricou personalizat. Cei care nu participă la turneu, dar își doresc doar tricoul, îl pot achiziționa la prețul de 75 lei. Profitul încasat din taxa de participare și din vânzarea tricourilor vor merge către Flavius.

Detalii organizatorice:
1. Taxa de participare se va achita la fața locului, în ziua evenimentului
2. Organizatorii vor asigura echipamentele necesare pentru desfășurarea jocului.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0727 008 247 (Bogdan Demea). Detalii despre eveniment: Marius-Mihai Poclid, președinte al Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii (0768 099 875).

 

Acest articol a fost publicat în Padel și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Padel: