Nicușor Budea, antrenor de tenis de masă și badminton la CSC Ghiroda, plecat la ceruri cu paleta de padel în mână, în timpul finalei ”Ghiroda Padel Tour 2020”

Un sfârșit tragic pe terenul de sport, totul petrecându-se în timpul finalei de padel ”Ghiroda Padel Tour 2020”, eveniment caritabil organizat sâmbătă de către CSC Ghiroda și Giarmata Vii, cu scopul de a strânge fonduri pentru Flavius, un tânăr din Ghiroda care în urma unui accident are nevoie de ajutorul comunității locale.

Nicușor Budea, antrenor de tenis de masă și badminton la gruparea CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a plecat la ceruri de pe terenul de sport, cu paleta de padel în mână.

”Un antrenor dedicat, un prieten și un coleg plin de umor și veselie, care a ales să plece dintre noi sâmbătă 19 septembrie. Nicușor a fost unul dintre primii oameni care s-a alăturat echipei CSC Ghiroda, încă de la înființarea sa. Sub îndrumarea lui, zeci de copii din comunitate au învățat să practice și să iubească tenisul de masă și badmintonul. Am făcut echipă bună atât pe teren cât și în afara lui, iar entuziasmul și dragostea sa pentru sport și pentru copii m-a încurajat mereu să cred în el și în proiectele sale. Îți mulțumesc partenere pentru tot ce ai făcut pentru noi și pentru spiritul de echipă pe care ni l-ai transmis mereu! Domnule Nicușor Budea, o să rămâneți mereu în familia CSC Ghiroda, ca antrenor, prieten și coleg. Drum lin!” a spus Marius Poclid, director al Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, grupare care și-a completat comunicatul prin a adresa sincere condoleanțe familiei și celor îndurerați.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Padel și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Padel: