Padel, de sâmbătă și la Timișoara! Top Side Sports – Padel Center, nouă variantă pentru iubitorii de mișcare

Timișoara are o nouă bază sportivă unde se poate practica și padel, pe lângă tenis de câmp și fotbal. Dar ce este padel? Un amestec de tenis și squash practicat cu o minge aproape cât cea de tenis și rachete speciale, care să confere siguranță loviturilor, confecționată din fibre de carbon.

Acest sport se bucură de un real succes în Spania. Există chiar și un campionat mondial în acest sens iar cei mai buni sunt spaniolii și argentinienii. Se practică de regulă la dublu, fiind un sport care are ca scop socializarea în familie, cu prietenii. Regulile de joc sunt asemănătoare cu cele de la squash. Se servește de la linie, de jos, mingea putând fi lovită și după ce ricoșează din peretele de sticlă.

În România, acest sport a apărut în urmă cu doi ani în București, iar din acest weekend și în Timișoara. Top Side Sports – Padel Center, alături de TerenPadel.ro, îi invita pe timișoreni să descopere sportul care i-a cucerit pe spanioli, Padel, în cadrul celei mai noi baze sportive dedicată amatorilor de mișcare, și care pune la dispoziție două terenuri de padel, plus terenuri de minifotbal și tenis echipate la cele mai noi standarde.

Baza sportivă se află amplasată pe Strada Praga 6, în nordul Timișoarei, în zona Căii Aradului, pe E671, iar mai multe detalii sunt accesibile pe www.terenpadel.ro și www.facebook.com/terenpadel.

Amfitrionii au prezentat acest nou sport în cadrul unei conferințe de presă organizată sâmbătă dimineață, provocându-i la joc pe reprezentanții mass-media.

 

 

Acest articol a fost publicat în Padel și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Padel: