De Ziua mondială a piloţilor, dezvăluire din ceruri: „N-am transportat niciodată într-atât de mult tonaj al vreunui produs, 757 cu încărcătură completă, containere cu două antivirale; doar eu am efectuat 5 zboruri”

„Stupid-19” a fost „proba de microfon”, alte „pLandemii” şi diferite diversiuni de tot felul sunt neîndoielnic „la copt”, iar încă un potenţial indiciu în acest sens tocmai a parvenit şi din înalturi, prin dezvăluirea împărtăşită sub protecţia anonimatului de un pilot de zbor, al cărui mesaj „nesemnat” pe adresa popularului post radiofonic nord-american Rense Radio, cu Jeff Rense la microfon, a fost citit publicului ascultător într-unul dintre programe de către însuşi realizatorul emisiunilor. Iar dacă tot este Ziua mondială a piloţilor, să dăm cuvântul unor spuse din ceruri cu iz de SOS.  

Pentru cunoscătorii care urmăresc atent „pe radar” realitatea actualităţii factual obiective, cu toate urzelile şi înscenările în plină derulare, „bruiajul” tot mai intensificat de dată recentă – odată cu eşuarea aşa-zisei „campanii de vaccinare anti-COVID-19” – aduce pe rând la urechi vorba fie despre câte-un caz „de Ebola” în vreo ţară africană, fie despre „virusul Marburg” la acest început de primăvară în câte-o ţară, două tot de pe continentul de abanos, „Marburg” pomenit nu demult şi de „amicul” Gates, fie de exemplu şi despre „gripa aviară”, în emisfera nordică.

Se coace ceva, fără doar şi poate, şi nu-i deloc vorba despre „dacă”, întrebarea fiind „când va fi aţâţată în faţa publicului o nouă conspiraţie şi când va fi declarată oficial vreo nouă pLandemie prefabricată de mâna murdară şi interesată a (ne)omului?”

La orizont, turbulenţe şi nori de furtună prin prisma celor împărtăşite sub anonimat pe adresa Rense Radio de un pilot de zbor, implicat în ultimele luni, aşadar la început de 2023, în transportarea de antivirale în cantităţi însemnate.

„Noi am zburat mari containere cargo în ultimele 3 luni atât la Londra – pe Gatwick, cât şi la Amsterdam, New York, Melbourne şi Dallas, pe Fort Worth. Containerele conţin încărcături ale unui concern medicamentos şi constau în două antivirale, Oseltamivir şi Peramivir. N-am transportat niciodată într-atât de mult tonaj al vreunui produs, Boeing 757 cu încărcătură completă, containere cu două antivirale. Eu personal am efectuat 5 zboruri cu acelaşi cargo complet încărcat. E tratamentul medicamentos pentru virusul unei gripe aviare. Singura despre care s-a pomenit recent ar avea pare-se de-a face cu transmiterea către specia umană”, a citit Rense în emisiunea sa radiofonică mesajul pilotului, care, din înalturi, a observat ce „mişună” la sol, „ceva se coace, şerpii-s în iarbă, staţi vigilenţi şi vă rog păstraţi-mi anonimitatea.”

Iar lucrurile la o adică s-ar lega, nimic nefiind întâmplător sau ţinând de pure coincidenţe, ci un „cocktail” al acelor câteva „ceva” este pregătit pentru a fi servit scenei internaţionale, condiţionarea psihologică a populaţiei la viitoare „crize” fiind efectuată incremental şi în treacăt, cu câte-o „petală” aici, acolo, de exemplu şi guvernatorul statului nord-american Pennsylvania, Josh Shapiro, pomenind tot recent într-o doară în cadrul unei emisiuni în care era invitat la KDKA Morning Radio, că după interviu va merge să stea de vorbă despre gripa aviară cu cei din comunitatea amish. La care o întrebare cât se poate de firească a oricărui om cu capul pe umeri este de ce ar merge oare tocmai un guvernator statal să vorbească despre nimic altceva decât gripa aviară tocmai cu cei din comunitatea amish sau cu alţi fermieri!?!

Indiciul din înalturi că „la sol” se mai „coace ceva” în pregătirea treptată a vreunei alte „pLandemii” poate avea credibilitate şi „are acoperire”, iar timpul le va dovedi negreşit pe toate.

Absolut cert era în deceniul trecut că o „criză” de genul celei care a fost poreclită „COVID-19” urma la orizont, chestiune nu de „dacă” dar de „când”, fapt împlinit şi diversiune deja dovedită, trecerea timpului dovedind în doar puţini ani mascarada la care a fost supusă omenirea din 2020, iar alta pe cale de declanşare este „în lucru în laborator”. Aşadar din nou fără „dacă”, însă doar un „când”. Iar timpul le va dovedi din nou pe toate. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Navomodelism, Paraşutism și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Navomodelism: