Caracteristici ale jucătorilor profesioniști la cazino

Poți chiar să te atingi de ei în metrou, să stai lângă ei pe stradă, la coadă la pâine sau chiar ei să fie acei oameni care au mereu pungi de cumpărături de la Gucci, dar oare îți poți da seama dacă ei sunt oamenii care sunt experți în jocuri de noroc? Că ei sunt oamenii care câștigă sute de mii de dolari pe lună doar din jocuri de noroc? Că au devenit milionari peste noapte doar datorită unui jackpot? Nu prea îi recunoști, dar ei există. Care sunt principalele caracteristici ale unui expert la cazino, vom afla chiar acum în următoarele paragrafe.

Nu se dau bătuți

Într-un mediu în care 95% din timp este vorba despre noroc, iar 5% este îndemânarea, vei afla cruntul adevăr că acei 5% sunt și cea mai mare cauză pentru care de cele mai multe ești pierzător în casino online România. Orice cazino, online sau offline are un RTP de 95% pe termen lung oferit jucătorilor. Practic, indiferent cât de mult vei juca, doar 95% din bani se vor întoarce la tine, iar restul de 5% vor rămâne la cazino. Pentru unele cazinouri acest procent este mai mare, pentru altele este mai mic. Dar acei gambleri care au mereu succes și mereu dau totul pentru a-și crește șansele ar face orice pentru ca acest procent să crească.

Cu cât ești mai aproape de 100%, cu atât vei câștiga mai mult și mai des. Acestea fiind spuse, cei mai profesioniști și serioși jucători din branșă nu se dau niciodată bătuți. Nu ai cum să devii un jucător profesionist dacă nu dai 200% și nu ești perseverent pentru foarte mult timp. Să devii expert într-un domeniu cere foarte mult timp și practică. Trebuie să te lovești de greutăți, să ajungi și în cele mai întunecate laturi ale industriei, dar și în cele mai răsărite. Dacă acum ești într-un moment în care ai foarte mulți bani, pregătește-te deoarece urmează și momente ceva mai grele.

Sunt pasionați de ceea ce fac

Sunt pasionați de ceea ce fac

Nu ai cum să devii un jucător profesionist dacă nu ești pasionat. În momentul în care ești pasionat de ceea ce faci, nu va conta niciodată dacă pierzi sau câștigi deoarece acel ceva îți face plăcere și te face să te simți împlinit, dar și relaxat. Crezi că un jucător de Tenis celebru precum Federer ar fi putut să ajungă la o performanță atât de mare dacă se lăsa bătut la primul meci pierdut? Acești jucători au trecut prin finale pierdute, au fost foarte dezamăgiți în multe momente din cariera lor de Tenis, dar acest lucru nu i-a oprit, deoarece ei iubesc sportul.

Exact același principiu se aplică și jucătorilor din cazinouri. Dacă nu îți place jocul de Poker, nu vei putea niciodată să devii un jucător profesionist de Poker. Pasiunea este dovada faptului că te vei întoarce mereu la acest joc indiferent de câți bani ai investit deja în el. Niciodată nu va conta dacă ești în profit sau în pierdere.

Învață din greșelile proprii

Nimeni nu îți poate spune ce să faci sau ce să nu faci atunci când ești în cazino într-o sesiune intensă de pariuri. Dar greșelile sunt foarte importante, deoarece atunci când are loc o greșeală, ai și semnalul perfect care îți poate spune ce să NU faci. Dacă ai comis o greșeală despre care ai realizat că te-a făcut să pierzi bani, atunci ai un răspuns foarte clar despre ce ar trebui să nu mai faci. Teoretic, de-a lungul carierei, te vei lovi de toate greșelile posibile, dar tocmai acest lucru te va duce până într-un punct foarte important al carierei când nimic nu te va mai putea surprinde și vei fi pregătit pentru tot deoarece ai făcut și lucruri bune și greșeli și ai învățat din toate.

Răbadarea este cheia succesului

Răbdarea este cheia succesului

Jucătorii profesioniști au această calitate foarte enervantă care este foarte greu de obținut și menținut pe termen lung. Să fii răbdător este cel mai lucru pe care îl poți face deoarece sesiunile de pariuri pot să dureze de la câteva zeci de minute, la câteva zeci de ore, lucru care nu este foarte benefic pentru stabilitatea psihică a unui jucător. Ai nevoie de foarte mult timp petrecut în cazino și ani de experiență pentru a învăța să ai răbdare cu sesiunile tale de joc.

Partea și mai grea este că trebuie să rămâi la fel de calm și când ai câștigat 10.000 de euro, dar și când ai pierdut 10.000 de euro. Cum reușești să găsești un echilibru între cele două? Nici nu va trebui să faci asta, deoarece vei ajunge să te comporți așa în calitate de jucător odată cu trecerea timpului.

Maeștri ai bugetului

Un maestru al bugetului nu este nici un om foarte bătrân cu un toiag, ce locuiește în vârful muntelui, nici un supererou. Este un om normal, un gambler normal care se dedică unui singur lucru foarte important, bugetul. Bugetul unui parior este ca biblia pentru un credincios. Trebuie să înțelegi principiile o singură dată pentru a putea respecta toată viața regulile.

Alege câți bani investești la cazinouri în fiecare lună. Alege limite de cheltuieli, limite de câștiguri și chiar limite pe perioade de timp. Dacă vei paria fără oprire, vei pierde la fel de mult, iar dacă vei câștiga și vei continua, ai șanse să pleci fără câștiguri din cazino.

Concluzie

Caracteristicile unui gambler de succes nu fac altceva decât să transforme cazinoul și jocurile de noroc într-un business. Totul trebuie tratat cu cel mai mare tact, înțelepciune, iar banii să fie calculați, exact așa cum ar trebui să fie într-o afacere. Iar acolo unde este chibzuință, este și succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Pariuri și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = doi

 


Ultimele articole din categoria Pariuri: