Cele mai greşite 3 pariuri de Craps de care să te fereşti

Nelipsit din oferta cazinourilor, jocul de Craps rămâne întotdeauna o opţiune cât se poate de valabilă dacă vrei să obţii altceva de la un joc de noroc. Este prin excelenţă acel joc care promovează puternic socializarea şi care îndeamnă la crearea de noi prietenii, de aceea trebuie să facă parte obligatoriu din experienţa ta de jucător de cazino..

Este imposibil să nu ai în minte imaginea unei mese de Craps asaltată de către jucători care îşi exprimă entuziasmul cu voce tare. Atunci când câştiga sunt în extaz, atunci când pierd sentimentul se schimbă dar, în general, la masa de Craps o să găseşti întotdeauna o atmosferă plină de distracţie şi de adrenalină. Dar cum vrei să şi câştigi câte ceva iată câteva pariuri de care să te fereşti în timp ce îţi faci câţi mai mulţi prieteni la masa de joc.

Pariul pe 4 şi pe 10

Cele mai populare pariuri în jocul de Craps sunt cele cunoscute sub numele de Pass Line şi Don’t Pass Line. Şi le urmează în mod firesc pariul de tip Come şi inversul acestuia, pariul numit Don’t Come, în strânsă legătură cu cele 2 menţionate anterior.

Pariul pe un rezultat de 4 sau de 10 este un pariu secundar şi este legat strict de realizarea unui punct. Cu alte cuvinte pariezi întotdeauna pe un număr înainte ca trăgătorul să aducă pe masa de Craps un rezultat de 7.

Deşi acest tip de pariu este creditat cu o margine de casă de 0 % procente, plata în caz de reuşită este de 2:1. Este un pariu care nu place cazinoului aşa că poţi avea parte de limitarea pariului în unele cazuri.

Şi chiar dacă joci în cazinourile online şi obţii printr-o minune un bonus fără depunere pe care să îl joci la Craps, acest tip de pariu nu va fi luat în nici un caz în seamă la îndeplinirea condiţiilor de rulaj impuse de platformă.

Pariul pe 5 sau 9

Şi acest tip de pariu este considerat a fi tot unul de tip secundar şi în consecinţă este tratat de către cazino ca atare. Cu alte cuvinte vei avea parte tot de o margine de casă de 0 procente dar şi de restricţii care privesc suma de pariere.

Cota în caz de câştig pentru acest pariu este stabilită la 3:2 dar pariul în sine este unul destul de greu de materializat. Explicaţia constă în realizarea punctului înainte ca aruncătorul să dea un rezultat de 7.

Pariul este considerat un fel de bonus de către cazino şi este asociat pariului Pass Line cu opţiune de pariu gratuit. Ca să înţelegi mai bine, un pariu Pass Line îţi aduce o cotă de 1:1, adică ai pariat 10 RON, ai câştigat 10 RON.

Dacă punctul este 5 sau 9 primeşti cota de 3:2, adică adaugi la câştigul realizat de Pass Line încă 5 RON. Deci cele 2 pariuri, Pass Line şi cel de 5 sau 9 ţi-au adus un total de 25 de RON de unde scazi miza ta de 10 RON, rezultând în acest fel un profit de 15 RON.

Pariul Field

Poţi realiza cu destulă uşurinţă că acest tip de pariu include mai multe numere pe care poţi paria. Ele formează un câmp (field) de unde şi denumirea specifică a pariului, posibilitatea de a paria pe mai multe numere.

Aceste numere sunt 2, 3, 4, 9, 10, 11 sau 12. Orice rezultat al aruncării de 5, 6, 7 sau 8 îţi aduce din start pierderea mizei, pariul plăteşte aceleaşi cote pentru toate numerele din camp cu excepţia numărului 2 şi 12.

Un rezultat al aruncării de 2 puncte plăteşte cu o cotă de 2:1, în timp ce o aruncare de 12 puncte aduce o cotă de 3:1. Pentru celelalte rezultate din câmpul de numere al pariului cota plătită de către cazino se stabileşte în mod egal la 1:1.

Această cotă rămâne una fixă în timp ce pentru rezultatele de 2 şi 12 puncte cazinoul poate să plătească diferit. Unele cazinouri plătesc de pildă aceeaşi cotă de 2:1 pentru ambele rezultate, fapt care duce la dublarea marginii de casă a cazinoului de la 2,785% la 5,56%.

Pentru că nu se plăteşte constant aceeaşi cotă şi pentru că marginea de casă a cazinoului se dublează în cazul obţinerii unui rezultat de 2 sau 12, pariul este adesea ocolit de către pariori. Pariul poate să fie plasat numai după începutul jocului şi este considerat a fi un pariu ghinionist de către jucătorii de Craps.

Concluzie

Jocul de Craps este fără îndoială un joc electrizant care aduce la masa de pariere jucători care nu se tem să socializeze. În afară de partea de socializare nelipsită a jocului de Craps îţi doreşti ca jucător să iei parte la distracţie dar să nu pierzi nici prea mulţi bani în căutarea ei. Nu uita sa joci responsabil!

Tocmai de aceea fereşte-te de aceste pariuri greu de materializat şi concentrează-te pe cele mai populare. Nici acestea nu îţi garantează succesul dar vor reuşi să te păstreze timp suficient în joc cât să guşti din adrenalina şi distracţia unică a acestui joc de noroc electrizant!

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Pariuri, Poker și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Pariuri: