Jocuri online cu Demo

Acțiune, strategie, simulare, jocuri de rol, puzzle, realitate virtuală, multiplayer și o multitudine de alte genuri sunt toate reprezentate la Next Fest; Steam va găzdui acest eveniment. Toată lumea poate găsi tot ce-i place la Steam Next Fest.

Photo by Fausto Sandoval on Unsplash

Cu toate acestea, poate fi o provocare să te decizi ce să joci, deoarece există atât de multe opțiuni. Numărul de jocuri pe care le puteți descărca și juca, inclusiv Zodiac Wheel Demo Casino7, nu este restricționat.

În luna iunie a anului trecut, jucătorii din întreaga lume pot participa la Steam Next Fest și au încercat demo-urile a mii de viitoare jocuri indie online.

De asemenea, pe paginile Steam ale acestora, jucătorii pot urmări cum echipele de dezvoltare ale jocurilor găzduiesc transmisiuni live în care acestea fac demonstrații ale jocurilor în curs de desfășurare. În acest fel, jucătorii se pot adresa direct dezvoltatorilor.

Astronimo

Astronimo este un puzzle platformer demn de un constructor, în care tu și prietenii tăi aterizați de urgență pe o planetă îndepărtată și trebuie să folosiți materialele locale pentru a vă întoarce acasă. Acest lucru necesită dezvoltarea unei serii de instrumente și gadgeturi pentru a investiga planetele în cauză.

Astronimo, care suportă până la patru persoane, dispune de un instrument de creație robust care încurajează jucătorii să își folosească ideile la maximum. Imaginați-vă Pikmin încrucișat cu magia creației din Tears of the Kingdom din The Legend of Zelda.

Logistică Mars First

Studioul australian Ian MacLarty și studioul american Shape Shop au creat Mars First Logistics, un simulator de fizică open-world în care jucătorii construiesc rovere pentru a muta bunuri pe planeta roșie. Dezvoltatorul Shape Shop spune că, dacă faci această muncă, poți folosi banii obținuți pentru a-ți îmbunătăți structurile și pentru a începe o colonie spațială. Anul de lansare preconizat este 2023.

EbiTapes

Ca o casetă de mixaj cu un strop de PaRappa the Rapper, scopul jocului de aventură relaxant EbiTapes este ca jucătorii să creeze minicasete din sunetele pe care le descoperă în întreaga lume.

Motivul pentru interdicția de a asculta muzică în joc va deveni clar atunci când jucătorii se vor plimba prin mediul înconjurător cu reportofonul în mână, descoperind noi sunete pe parcurs. În plus, jucătorii trebuie să compună muzică pentru o distribuție mare de indivizi cu preferințe muzicale diferite.

Planeta Lanei

Planet of Lana a fost anunțat în 2021 de către compania suedeză independentă Wishfully, iar data de lansare este stabilită pentru 2023. Lana, protagonista acestui platformer, și partenerul ei creatură merg să o salveze pe sora Lanei după ce planeta lor este devastată de un atac extraterestru.

Jumplight Odyssey

În această operă spațială, jucătorii vor prelua comanda unui echipaj interplanetar în timp ce vor face o evadare îndrăzneață din ghearele ticălosului amiral Voltan și își vor croi drum spre siguranța stelei Forever Star. Jumplight Odyssey este un simulator de colonie spațială roguelike cu imagini superbe.

Jucătorii vor avea controlul navei lor spațiale, pe care o vor construi, întreține, apăra și îmbunătăți de-a lungul mai multor niveluri. După distrugerea planetei lor și moartea oamenilor, jucătorul trebuie să găsească o modalitate de a menține speranța până la sfârșit.

Umbrele îndoielii

Shadows of Doubt este un joc de detectivi stealth dezvoltat de ColePowered Games, amplasat într-un oraș noir futurist. Joci în rolul unui detectiv particular însărcinat să preia misiuni și să deslușească un caz mai mare care implică un criminal în serie în acest mediu luminat de neon și plin de mistere. Lumea voxel expansivă și colorată pare să aibă o mulțime de locații interesante de descoperit.

Vizor

Viewfinder este o experiență de neuitat, o experiență de neuitat, care nu seamănă cu nimic altceva. Acest joc de aventură la persoana întâi le permite jucătorilor să rezolve ghicitori prin importul operelor lor de artă în lumea jocului.

Jucătorii vor folosi o cameră instantanee pentru a modifica împrejurimile prin modificarea perspectivei asupra a ceea ce văd. Cu Viewfinder, jucătorii își pot explora mediul înconjurător și pot rezolva enigme ore în șir.

Mușchi ruginit

Dezvoltatorul numește Rusted Moss un Metroidvania „cu gloanțe”, iar tu te deplasezi cu ajutorul unui cârlig de prindere care servește și ca partener robotic. Mecanismul de călătorie al jocului pare, de asemenea, promițător, adăugându-se la explorarea în stil Metroidvania.

Saltsea Chronicles

În Saltsea Chronicles, jucătorii preiau rolul căpitanului Maja, care trebuie să-și adune echipajul dezordonat pentru a-și elibera nava confiscată și pentru a realiza o salvare îndrăzneață. Jocul se mândrește cu o estetică vizuală unică și colorată.

Acest nou demo arată câteva dintre provocările și recompensele acestei călătorii.

Arc Seed

Prima impresie a multora despre noul joc Arc Seed va fi că este asemănător cu Into the Breach sau Neon Genesis Evangelion.

În Arc Seed, jucătorii își aleg piloții și mech-urile atunci când începe invazia extraterestră și apoi își fortifică orașele. Puterea fortăreței unui jucător și compoziția punților sale sunt factori cruciali în rezultatul unei lupte.

În Stars and Time

Stars and Time este un joc de rol cu o intrigă care se desfășoară în timp, în care protagonistul, Siffrin, învață ceva nou despre planetă cu fiecare joc. Acest lucru vă va oferi mai multe opțiuni în conversații, răspunsuri mai bune la puzzle-uri și chiar mai multe amintiri pe care să le folosiți în lupte.

Fiecare nou început ciobește exteriorul optimist al lui Siffrin, dar el perseverează în speranța deșartă că poate pune capăt acestei tragice recurențe temporale. Cei care s-au bucurat de Omori și Undertale se vor bucura foarte mult de acest joc.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Pariuri și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 49

 


Ultimele articole din categoria Pariuri: