CSȘ1 Timișoara, 13 medalii cu 5 locuri I în București la Campionatul Național de laser run al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern

Două fete și 3 băieți, Iasmina Moldovan, Annemarie Pap, Răzvan Tiriteu, Fabian Magdalin și Robert Oana, au cucerit locul I la finele săptămânii trecute pentru Clubul Sportiv Școlar 1 Timișoara în Campionatul Național de laser run al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, desfășurat în București, unde copiii și juniorii bănățeni au obținut 13 medalii, cu câte 4 clasări și pe locurile 2 respectiv 3.

La puține zile după ce Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a nominalizat sportivii anului 2021, și anume Robert Glință și David Popovici, forul de specialitate a pus în scenă și ediția din acest an a întrecerilor Campionatului Național de Laser Run, găzduită de Stadionul Olimpia din București la categoriile de vârstă 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-16 ani, 17-18 ani, juniori și seniori.

Cinci timișoreni de la CSȘ1 au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, Răzvan Tiriteu călcând astfel pe urmele tatălui său Cristian Tiriteu, fost campion al țării, iar alți 8 colegi de-ai lor de club au reușit clasări pe locurile 2 și 3.

Competiția de laser run constă în două probe combinate provenind din pentatlon modern, și anume de alergare și tir. Cea de alergare se raportează la parcurgerea distanței conforme cu categoria de vârstă a sportivului, intercalată cu trageri la tir, în vreme ce tragerea la tir presupune ochirea cu pistolul cu laser a punctului negru din mijlocul țintei, de 5 ori, pentru fiecare intrare în poligon.

Trei fete și un băiat au cucerit medalii de argint pentru CSȘ1 Timișoara, și anume Maria Magdalin, Diana Achim și Giulia Levrone, respectiv Patrik Popescu, iar 3 băieți și o fată au obținut locul 3, fiind vorba despre Armand Popescu, Vlad Meliș, Andrei Ciobănașu respectiv nu în ultimul rând Iulia Papp.

Antrenorii lor, profesorii Cristina Achim, Tiberiu Șucan și Ion Bădescu. Adițional, pe portalul oficial federal frnpm.ro.

 

Acest articol a fost publicat în Pentatlon, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Pentatlon: