Edi Isac (Hunedoara) câștigă a III-a ediție a Cupei Regiunii de Vest la feeder individual: FOTO

Canalul Bega a fost în miez de august gazdă a unei noi reuniuni de pescuit sportiv dotată cu Cupa Regiunii de Vest la feeder individual, cea de-a treia ediție a întrecerii desfășurându-se pe Splaiul Grivița – Peneș Curcanul sub forma a două manșe a câte șase ore fiecare, în zile consecutive.

Dacă în prima manșă concurenții au avut de suportat temperaturi caniculare și s-au confruntat cu pești mofturoși, în cea de-a doua au avut nevoie în schimb de umbrele și echipament de ploaie, însă peștii au fost ceva mai receptivi la nadele și momelile prezentate de cei 40 de protagoniști aliniați la start.

Podiumul acestui concurs a fost dominat de Edi Isac din Hunedoara, câștigător și clasat pe locul I, urmat în ierarhie de Lucian Fiat din Caraș-Severin iar pe poziția a treia de Deian Stancioi, din Timiș.

Clubul Sportiv Monster Fish Timișoara, în calitate de organizator, oferă primilor 10 clasați cazarea și plata taxei de participare la finala Cupei Regiunilor, ce va avea loc în luna septembrie pe acumularea Stanca Costești din județul Botoșani. În plus, premiile oferite de sponsorii acestei competiții, și anume Maros – Tunertini Romania, Normark Romania, Marele pescar, Fabrica de nadă, Trabucco Romania, Driving and Fishing Timisoara și DJTS Timiș, au fost generoase.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Pescuit sportiv și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = treizeci doi

 


Ultimele articole din categoria Pescuit sportiv: