GALERIE FOTO. Daniel Niță, din Caransebeș, cucerește prima ediție a Cupei Regiunii de Vest la Feeder

La sfârșitul săptămânii recent încheiate, nu mai puțin de 47 de pescari sportivi au participat la prima ediție a Cupei Regiunii de Vest – Feeder Individual, competiție organizată de Clubul Sportiv Monster Fish Timișoara. Așadar, timp de 3 zile, două de concurs și una de antrenament, pescari din patru județe ale țării, respectiv Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, s-au luptat cu vremea potrivnică și pista dificilă pentru a pleca acasă cu trofeul de câștigător și premiile constând în articole de specialitate oferite de sponsorii competiției. Iată și imagini!

Concurenții au fost divizați, în fiecare din cele 2 zile, în 4 sectoare a câte 12 standuri, fiecare sector oferind un clasament în funcție de cantitatea capturată. Astfel, la final, în funcție de punctajele din cele 2 zile, cărășeanul Daniel Niță s-a bucurat de cucerirea primului trofeu de câștigător al Cupei Regiunii de Vest, îmbrăcând tricoul de campion oferit de organizatori. Au fost premiate primele 4 locuri, după cum urmează:

Locul 1: Daniel Nița (Caransebeș)

Locul 2: Gabriel Dot (Deva)

Locul 3: Edi Isac (Deva)

Locul 4: Adrian Petrișor (Arad)

Datorită sezonului, nu au fost cantități mari de pește prins, concursul fiind, mai degrabă, unul tehnic. Florin Gurban, cu 1,875 kg de pește capturat în prima zi de concurs, a stat cel mai bine la acest capitol. George Martinov a capturat 1,845 kg.

„Sunt foarte fericit că am reușit să cuceresc prima poziție în cadrul unui concurs foarte dificil. Cum apreciam și la început, zecile de grame au făcut diferența. Au fost 2 zile frumoase petrecute în cadrul unei competiții organizate excelent. Nu mă așteptam la capturi mai mari, știam cam ce se poate prinde pe pistă în perioada asta, iar acum sunt fericit că a ieșit bine pentru mine. Cu siguranță voi reveni și anul viitor”, Daniel Niță, câștigător Cupa Regiunii de Vest, Ediția I

„Țin să le mulțumesc participanților pentru prezența în număr atât de mare la acest concurs și pentru devotamentul de care au dat dovadă. De asemenea, doresc să le mulțumesc pentru înțelegerea de care au dat dovadă față de pista de concurs foarte dificilă și pentru faptul că au îndurat frigul de afară, mai ales în prima zi de competiție. Consider că a fost un eveniment reușit, bine organizat și sper ca acest lucru să reprezinte un punct de plecare în vederea organizării altor evenimente de acest gen. Țin să precizez că acest concurs nu ar fi putut avea loc fără sprijinul sponsorilor noștri, care, și din pasiune, au contribuit din plin la bunul mers al lucrurilor. De asemenea, clubul nostru dorește să mulțumească  Primăriei Timișoara, care ne-a oferit sprijinul logistic necesar organizării concursului”, Marius Borchin, organizator

CLASAMENT CUPA REGIUNII DE VEST – EDIȚIA I

1. NIȚĂ DANIEL
2. DOT GABRIEL
3. ISAC EDI
4. PETRIȘOR ADRIAN
5. PREDOI DAN
6. SZILAGYI FRANCISC
7. PERI ADRIAN
8. SENTICI SERGIU
9. ROȘU MIRCEA
10. FIAT LUCIAN
11. GURBAN FLORIN
12. POP COSMIN
13. ELENA CRISTIAN
14. IOVESCU SORIN
15. MARTINOV GEORGE
16. CACOVEANU ADRIAN
17. STAICU ALIN
18. ȚIGAN COSTI
19. OSIAC ALIN
20. IȘVĂNESCU EDUARD
21. PLOSCARU DARIUS
22. TAMAȘ DOREL
23. STAICU LAURENTIU
24. DODENCIU ADRIAN
25. GABOR MARIO
26. DUMITRESCU GIGI
27. FARKAS LAZĂR
28. KAKAS SANDOR
29. SLACH EMIL
30. BALBUZAN HORIA
31. TUDOR MARIAN
32. NISTE SORIN
33. TITI HERLE
34. RĂCEALA RAZVAN
35. ROMAN ALIN
36. SLACH ROBERT
37. GĂLĂȚANU MIHAI
38. GROZA CLAUDIU
39. MUNTEANU FLORIN
40. HUȚULEAC VALENTIN
41. BURDUJA MARIUS
42. ANDREI ALIN
 43. BROLA COSMIN
44. BIRESC ALIN
45. LASCU CAROL
46. DUGULESCU LAURENTIU
47. BĂDESCU ADRIAN

 

Acest articol a fost publicat în Pescuit sportiv și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Pescuit sportiv: