All-In pentru o cauză nobilă

Gentlemen’s Poker Club, cel mai iubit club de poker din vestul țării organizează vineri, 19 decembrie, de la ora 17:00, turneul caritabil „ALL-IN PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ”, cu ajutorul căruia dorim să susținem două cazuri caritabile.

Unul dintre cazuri este al unei familii cu 7 copii premianți, care locuiește într-o cameră de 20 mp. Locuința a fost revendicată de către proprietar și, astfel, ei riscă să ajungă în stradă. Cu banii pe care îi vom strânge, dorim să le asigurăm un trai mai bun pentru o perioadă de timp cât mai lungă, prin găsirea unui apratament mai încăpător și prin plata chiriei.

Al doilea caz este cel al Claudiei Doroftei, diagnosticată în urma cu 4 ani cu chist arahnoidian pe creier. Ea trebuie operată urgent pentru a supraviețui, deoarece chistul este în creștere. Deși a încercat să muncească pentru a se întreține, în prezent orice efort fizic îi pune viața în pericol.

Gentlemen’s Poker Club va dona toată taxa care ar fi revenit în mod normal clubului și 20% din premii. Am lansat invitații la turneu mai multor persoane publice din Timișoara care sperăm să ni se alăture în acest efort de a ne ajuta semenii înainte de sărbători. De asemenea, nu doar jucătorii de poker se pot implica, în incinta clubului fiind amplasată o urnă pentru donații unde oricine dorește să ajute este așteptat să o facă.

 

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 0

 


Ultimele articole din categoria Poker: