Bonusul în Poker Online

Pokerul online este unul din trendurile de pe internet aflate in plina crestere in momentul de fata. Insa, in momentul in care incep sa joace, marea parte a jucatorilor nu au nici cea mai mica experienta in poker online sau live. Pentru ei, camerele de poker online sunt atat un spatiu de invatare cat si de exersare a jocului. In aceste conditii, conectivitatea globala oferita de siteurile de poker si usurinta de a intra in joc sunt fara doar si poate factori importanti in atragerea noilor jucatori. Insa, pentru foarte multi nou veniti, bonusul de intrare pare a fi la fel de semnificativ. Si cu siguranta ca daca ar putea promite ceva similar, cazinourile din lumea intreaga ar inregistra un succes comparabil cu camerele de poker online.

Bonusurile variaza de la un site de poker la altul, toate aflandu-se in competitie pentru atragerea de noi clienti. Aceasta strategie a companiilor de poker online pare sa fie una inspirata, reusind sa atraga jucatori noi din toate colturile pamantului. Pentru un incepator, ideea ca primeste $600 doar pentru ca incepe sa joace poker online este o in primul rand o incurajare, ei putand sa joace aceaste sume pentru a incerca sa le inmultueasca.
Cea mai mare parte a camerelor de poker online ofera un bonus de intrare noilor veniti atunci cand transfera prima oara bani dintr-un cont bancar in contul propriu de joc. Practic, la un bonus de $600, asta inseamna ca daca transferi $100, bankrollul tau va afisa instantaneu $700, ceea ce ar bucura pe oricine. Pe de alta parte insa, bonusul nu poate fi retras la fel ca orice alta suma din contul de poker online, fiind vorba doar de un bonus si nu un castig.

Pe langa bonusurile de intrare, siteurile de poker ofera si bonusuri de reincarcare menite sa readuca jucatorii la mesele de poker prin mici sume de bani virate catre contul lor atunci cand raman fara bani in propriile conturi. Aceste bonusuri sunt utile atat pentru jucatori cat si pentru camerele de poker online deoarece orice suma de bani in plus in contul de poker inseamna acces la mai multe jocuri si deci in cel mai rau caz o oportunitate de a invata.

Acest aspect este mai important decat s-ar presupune la prima vedere. Cea mai mare parte din pokerul online este gratuit. Bonusurile permit jucatorilor cu putina experienta care poate nu ar petrece prea mult timp la mesele de poker pe bani reali, sa joace cu adversari care sunt constienti ca joaca pe o miza reala si sa invete de la ei natura reala a jocului de poker.

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Poker: