Care este RTP-ul mediu al tuturor jocurilor de la cazino

Indiferent dacă ştii acest lucru sau nu, toate jocurile dintr-un cazino sunt construite de producători cu ajutorul unor detalii tehnice. Cel mai de interes detaliu este cel cunoscut sub abrevierea de RTP, return to player.

Este caracteristica tehnică care indică procentul din banii jucaţi care se întorc în buzunarele jucătorilor. Cum funcţionează şi care este media cel mai des întâlnită de RTP, vom detalia în rândurile următoare.

Metode prin care să îţi dai seama de RTP

Metode prin care să îţi dai seama de RTP

Metode prin care să îţi dai seama de RTP

Dacă eşti în pană de inspiraţie, alege oferte şi promoţii casino online România care te vor surprinde cu adevărat. Poţi alege în acest fel cazinoul care ţi se potriveşte cel mai bine şi implicit jocurile pe care acesta le cuprinde în ofertă.

Odată ce te-ai hotărât să treci în portofoliul unui asemenea cazino, este cazul să selectezi cu maximă atenţie care sunt jocurile către care îţi vei îndrepta atenţia. Şi dacă faci acest lucru înseamnă că trebuie să te atragă la acestea un gameplay deosebit dar şi o anumită caracteristică tehnică.

RTP-ul este de departe un detaliu tehnic pe care trebuie să îl cunoşti obligatoriu înainte de abordarea oricărui joc. Modul în care funcţionează este simplu, din suma încasată pe jocul respectiv, se vor întoarce în buzunarele jucătorilor procentele declarate.

Trebuie însă să înţelegi un lucru esenţial în ceea ce priveşte RTP, acesta nu se materializează în ore sau zile, ci are ca repere de timp 30 de zile. Deci dacă te aştepţi că încă de la primul pariu să ţi se cedeze premiul cel mare, va trebui să îţi regândeşti poziţia.

Banii se vor întoarce cu certitudine în procentul declarat de producători, însă şi aici primează hazardul, ca de altfel la toate jocurile de noroc. Dacă eşti la locul şi timpul potrivit, nu numai că îţi vei recupera banii investiţi dar este posibil să câştigi şi un premiu substanţial.

Cum poţi afla care RTP-ul unui joc? Simplu, producătorii sunt obligaţi să afişeze acest detaliu pentru fiecare joc din ofertă. Cum ajungi să-l cunoşti? Ai la îndemână întotdeauna varianta demo a unui joc, care încă de la început îţi va afişa detaliile jocului.

Printre acestea se regăseşte şi RTP, acronimul fiind însoţit întotdeauna de procentul pe care îl returnează. Cu cât mai mare, cu atât mai bine, pentru că ai în acest fel şansa să îţi recuperezi investiţia.

Dacă prin excepţie, procentajul de RTP nu este afişat, ai la îndemână o altă versiune la fel de simplă, internetul. Va trebui să tastezi numele jocului şi tot ceea ce este legat de acesta se va afişa în faţa ta. Ai în plus parte şi de o recenzie despre avantajele jocului, aşa că te poate lămuri pe loc dacă selecţia jocului a fost cea optimă.

RTP-ul mediu pentru jocurile de cazino

RTP-ul mediu pentru jocurile de cazino

RTP-ul mediu pentru jocurile de cazino

Când joci într-un cazino, ai parte de o mulţime de jocuri unde îţi poţi testa norocul. Ţi se oferă nenumărate păcănele, alături de care îşi fac cunoscută prezenta şi jocurile de masă. Şi acestea sunt purtătoare de RTP, deci nu strică să ştii încă de la început cu ce şanse intri în joc.

Cele mai cunoscute jocuri de noroc şi totodată cele mai populare sunt sloturile. Acestea atrag în principal prin diversitatea de teme pe care le oferă dar şi prin posibilitatea de achiziţionare a unor câştiguri rapide.

Caracteristica de RTP este una bună, care depăşeşte lejer procentul de 90%. Sloturile mai vechi utilizau un RTP mediu situat între 93% şi 95%, în timp ce jocurile noi surprind cu RTP-uri care se situează frecvent în intervalul 96% şi 98%.

Jocul de blackjack este cel mai ofertant joc de masă prin prisma caracteristicii de RTP. În funcţie de cazinoul care îl oferă, poţi avea parte de un RTP de 98,8% – 99,5%, dar şi de un RTP care se cifrează la un procent de 99,79%.

Totul depinde aici de varianta de blackjack pe care cazinoul o găzduieşte şi care este disponibilă pariurilor pe bani reali. Indiferent însă de varianta existentă în ofertă, poţi fi sigur în cazul acestui joc ca ai parte de un RTP care se apropie sensibil de 100%.

Jocul de poker este fără îndoială cel mai cunoscut joc de masă, care încă face o mulţime de adepţi în cazinouri. Cea mai accesată variantă de joc este jocul de video poker, o îngemănare perfectă între sloturi şi jocul în sine de poker.

Ai parte de aceleaşi combinaţii ştiute din poker, însă acestea sunt aduse pe ecran la o simplă apăsare de buton. Pentru că este un joc atât de popular, RTP-ul care îl însoţeşte este unul atrăgător şi se întâlneşte la toate variantele de joc în intervalul 99,54% – 99,92%.

Nu în ultimul rând, jocul de baccarat are în mod surprinzător un RTP destul de respectabil, care se duce la procentul de 98,94%. Poate părea mai puţin decât la alte jocuri însă dacă ai în vedere că aici poţi face pariuri pe jucător şi pe bancă, merită încercat.

Concluzie

Este clar, nu poţi aborda un joc din oferta unui cazino dacă nu îi cunoşti cât mai multe dintre secrete. Unul dintre acestea este RTP, aşa că nu ai nici o scuză în a spune că nu îl cunoşti. Informează-te deci cu privire la procentul acestuia şi numai după aceea ia decizia de a te aşeza la masa de joc!

 

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Poker: