Cum o să arate World Series of Poker peste 30 de ani?

Nu există nici măcar o îndoială că ai auzit despre WSP (World Series of Poker) dedicată exclusiv jocului de poker. Acest prestigios eveniment se organizează încă din anul 1970 şi încă de la lansare a cunoscut un succes enorm. Și dacă succesul a atins cote maxime de atât de mult în timp, cum va arăta oare WSOP peste încă 30 de ani? Este o întrebare la care vom încerca să răspundem în rândurile următoare, aşa că parcurge-le cu maximă atenţie.

Fizic sau online?

O să mai existe WSOP în 30 de ani?

Fortuna casino găzduieşte o varietate de jocuri de poker şi fără îndoială că mulţi dintre jucătorii care folosesc această platformă au reale şanse de a participa la turneul WSOP. Turneul se desfăşoară fizic într-o locaţie selectă din Las Vegas şi are ca principiu sloganul „cel mai bun câştigă tot”. Ca să ajungi la masa finală este nevoie de cunoaşterea jocului dar şi de puţin noroc, 2 ingrediente fără de care un jucător de poker nu poate să dea randamentul scontat.

Câştigarea acestui turneu nu aduce doar premii în MILIOANE de dolari dar şi recunoaşterea mondială de care un jucător de poker profesionist are atât de mare nevoie. Prin prisma acestui fapt, turneul WSOP o să mai existe în anul 2051? Dacă vârful de popularitate a acestui turneu s-a înregistrat în anii de boom, în ultimii ani se constată o scădere în interesul acordat acestui turneu. Nu există numărul mare de aspiranţi la câştigarea turneului şi nici jucători de poker din ultima generaţie care să ducă mai departe popularitatea acestuia. Rămâne de văzut dacă pokerul îşi va păstra din aura magică care l-a însoţit până acum şi dacă va reuşi să treacă proba timpului, ajungând până în anul 2051!

WSOP în 30 de ani. Fizic sau online?

Este clar că tehnologia ne însoţeşte la tot pasul şi dacă la debutul acestui turneu puţini oameni se puteau bucura de el din postura de spectatori, în ziua de astăzi lucrurile s-au schimbat radical. Reţele media internaţionale îşi dau concursul pentru că acest turneu să poată ajunge în casele tuturor celor interesaţi, astfel încât să poţi participa fie şi de la distanţă la acest prestigios eveniment. Ar fi ideal să te afli acolo fizic, participând efectiv la joc, dar pentru un entuziast şi postura de spectator face toţi banii. În ultima vreme, din considerente pandemice, organizatorii au decis să mute în online acest turneu.

Mutarea în acest mediu a avut reacţii pozitive şi negative în egală măsură, deci întrebarea care este pe buzele tuturor este dacă WSOP se va regăsi peste 30 de ani în format fizic sau online. Cum tehnologia avansează rapid de la o zi la alta, specialişti confirma faptul că peste 3 decade de timp, jucătorii vor putea participa la turneu din confortul casei lor, cu ajutorul tehnologiei VR, care poate fi soluţia optimă atât pentru jucători cât şi pentru spectatori.

Cum o să arate programul la WSOP în 30 de ani?

Cum o să arate programul la WSOP în 30 de ani?

Aşa cum ştii deja, programul la turneul WSOP este unul destul de complicat datorită faptului că numărul jucătorilor participanţi creşte semnificativ de la un an la altul. Este destul de complicat să participi la o finală WSOP, pentru că anual se organizează zeci de concursuri care oferă această posibilitate şi în care poţi realiza un număr de puncte WSOP care te califică pentru acest lucru.

Ar fi interesant de văzut dacă Poker Texas Holdem, regele acestui turneu,  o să mai fie la aceeaşi căutare peste 30 de ani, pentru că este poate  timpul ca o nouă variantă de poker să apară pe piaţă. Se speculează deja faptul că se afla pe un trend ascendent varianta de Poker Omaha Pot Limit, apreciată de către jucătorii de poker profesionişti. Apoi, o altă întrebare macină iubitorii acestui turneu, care va fi formatul în care acesta se va desfăşura în anul 2051? Va fi în format electronic, fără deplasarea în locaţiile de vis din Las Vegas sau se va păstra şi această variantă? Nu în ultimul rând este de interes să se ştie care va fi numărul de jucători care vor participa la acest turneu, un număr inferior sau superior celui înregistrat în zilele noastre? Multe întrebări cu răspunsuri care doar se pot anticipa de către entuziaşti, însă  până atunci un lucru este încă sigur, Poker Texas Holdem continua să fie regele acestui turneu şi este posibil să fie întâlnit şi peste 30 de ani la masa finală de joc. 

Concluzie

Nu se poate face o predicţie clară cu privire la soarta turneului WSOP peste 3 decenii din simplul motiv că există multe variabile care intervin în această ecuaţie. Ceea ce este important însă constă în interesul crescând pentru aceasta competiţie, interes care garantează fanilor ca şi după 30 de ani se pot bucura de adrenalina pe care acest eveniment o induce tuturor!

 

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Poker: