Învață să joci păcănele, ruletă și blackjack de pe mobil în mai puțin de 5 minute!

Dacă nu te-ai distrat până acum într-un cazinou online, poate că este momentul să încerci și această experiență. Este una dintre cele mai accesibile metode de relaxare, din toate punctele de vedere.

Majoritatea platformelor sunt intuitive, adică îți dai seama imediat ce ai de făcut pentru a ajunge la jocurile preferate, chiar dacă ești pentru prima oară pe site-ul respectiv. Regula este valabilă și dacă accesezi cazinourile online din browserul unui dispozitiv mobil. În plus, sunt aplicații precum Casa Pariurilor casino apk care îți permit să iei distracția cu tine oriunde te-ai duce.

Primul pas este să îți deschizi cont la unul dintre operatorii licențiați. Este o decizie importantă, așa că îți recomandăm să citește cât mai multe recenzii scrise de cei care se cunosc foarte bine această industrie. Deși toate oferă servicii de calitate, există diferențe între cazinourile online și ar fi bine să îl alegi pe cel care să se potrivească preferințelor tale.

După ce te-ai înregistrat și ai activat contul dând click pe link-ul pe care îl primești în email, în principiu, trebuie să depui bani ca să poți juca. Spunem „în principiu”, pentru că tot mai multe cazinouri online au oferte promoționale fără depunere, prin care primești rotiri gratuite sau fonduri suplimentare fără să fii condiționat de efectuarea unui prim depozit.

Următorul pas este să descarci și să instalezi aplicația cazinoului, pe care o găsești în Google Play (dacă ai dispozitiv Android) sau în App Store (dacă ai iPhone sau iPad). În cazul în care operatorul nu a lansat încă o aplicație, poți accesa cazinoul online prin intermediul browserului. Pe dispozitivul mobil te loghezi în cont la fel ca pe PC, folosind numele de utilizator și parola.

Ce jocuri găsești într-un cazinou online

Orice platformă de jocuri de cazino are cel puțin trei secțiuni: sloturi, mese electronice și mese live. Mulți operatori au în ofertă și video poker, bingo, loto sau jocuri virtuale.

Sloturile reprezintă, în general, aproximativ 90% din jocurile de pe o astfel de platformă. Titlurile disponibile pe PC pot fi jucate și de pe telefon sau de pe tabletă. Pentru a te distra la păcănele, accesezi secțiunea dedicată, apoi deschizi ce joc vrei. În cazul în care ai deja un slot favorit, îi poți scrie denumirea în bara de căutare. Jocurile pot fi sortate și după alte criterii, cum ar fi producător, Payout, volatilitate, funcții speciale ș.a. O dată ce ai deschis jocul, setezi miza rotirii și te distrezi în voie.

Jocurile de masă electronice sunt jocuri generate de calculator, adică rezultatele sunt generate de un script, pe baza unui mecanism de tipul Random Number Generator (RNG). În această categorie intră ruletă, blackjack, baccarat, craps. La fel, după ce setezi miza, apeși butonul pentru rotire/împărțirea cărților/aruncarea zarurilor și jocul începe. Nimic mai simplu!

Jocurile de masă live reprezintă o categorie aparte, întrucât sunt făcute de un crupier filmat în cadrul unui cazinou terestru. La mese se poate „așeza” un număr limitat de jucători. O altă particularitate, față de jocurile electronice, este că ai un timp limitat să plasezi pariul. Dacă nu te încadrezi, trebuie să aștepți runda următoare. Avantajul este că poți comunica atât cu dealerul, cât și cu ceilalți jucători, iar câștigurile nu sunt plafonate de un Payout, ca în cazul jocurilor electronice. În toate cazinourile live găsești ruletă, blackjack și baccarat.

Dacă vrei se experimentezi în premieră un joc, te sfătuim să citești cu atenție regulamentul pe care îl găsești în secțiunea info. Fiind vorba despre jocuri care țin exclusiv de noroc, nu are niciun sens să încerci să aplici o strategie de pariere. Dozează-ți bugetul astfel încât să ai parte de cât mai multe runde. Pune distracția pe primul loc.

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Poker: